TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παίζουμε διπλό και έναν anytime

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το πρόγραμμα της Κυριακής, αποφεύγει την covid-19 και παίζει σε Bundesliga και Ligue 1.

Χέρτα – Κολωνία (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24) στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Bundesliga. Μια Κολωνία που έκλεισε το πρόγραμμα του 2021 με δύο σπουδαίες νίκες επί των Βόλφσμπουργκ και Στουτγάρδης, είχε συνολικά 3-3-1 στα επτά τελευταία και όλη τη φετινή σεζόν έχει δείξει περίσσιο θράσος και άγνοια κινδύνου.

Συνολικά, όπως βλέπετε και στο ρεπορτάζ, μάζεψε 10 βαθμούς παραπάνω στο φετινό α’ γύρο συγκριτικά με πέρυσι, έπαιξε πολύ πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και πολλά τρεξίματα. Νερόβραστη και… ανάλατη η Χέρτα σ’ όλο τον πρώτο γύρο, ελάχιστες καλές στιγμές, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο ούτε με την αλλαγή προπονητή πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Το παιχνίδι δείχνει ότι είναι η ευκαιρία της Κολωνίας να μπει με το δεξί στο 2022, ενώ εκτός όλων των άλλων βρίσκει και τη Χέρτα γεμάτη προβλήματα από τον κορονοϊό. Το διπλό παίζει στο 2.55+.

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Με ντέρμπι επανέρχεται στη δράση και το γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο κι αυτό δείχνει ταλαιπωρημένο από τον κορονοϊό. Λιόν– Παρί Σεν Ζερμέν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), με τους παριζιάνους να είναι σχεδόν… απογοητευτικοί από το ξεκίνημα, αναμφίβολα όμως να έχουν την ποιότητα να παίρνουν αυτό που θέλουν. Υπό φυσιολογικές συνθήκες στο αποψινό ματς θα έβρισκαν μια Λιόν με σημαντικές αδυναμίες στην άμυνα, που θα τους ταίριαζε ως ομάδα. Όμως το κακό είναι ότι η Παρί έχει γεμίσει με προβλήματα λόγω κορονοϊού. Ουσιαστικά έχει μείνει στην επίθεση μόνο με τον Εμπαπέ (άντε και τον Ικάρντι) και προς τα εκεί θα κινηθεί το στοίχημά μας.

Ο Εμπαπέ κάνει τρομερή χρονιά, έχει πάρει από το χεράκι την ομάδα και την οδηγεί. 2-3 κόντρες θα τις βγάλει η Παρί και ο Εμπαπέ θα έχει μπροστά του μια ασύνδετη, αρκετά βαριά και ατάλαντη άμυνα. Άξιο αναφοράς ότι στα 2 τελευταία ματς που έπαιξε μέσα στη Λιόν , για πρωτάθλημα και κύπελλο, έβαλε 5 γκολ! Στο 2.00 παίζεται το anytime του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα - Κολωνία: 2 (απόδοση: 2.55), 16:30
  • Λιόν – Παρί : Εμπαπέ anytime scorer (απόδοση 2.00), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ