TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με το ισπανικό κύπελλο

Ο άσος της Βαγιεκάνο Φαλκάο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μπαρτσελόνα μαζί με τους συμπαίκτες του
Ο Φαλκάο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μπαρτσελόνα μαζί με τους συμπαίκτες του © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε δύο άσους από το κύπελλο Ισπανίας.

Το φετινό Copa del Rey δείχνει πολύ ανοιχτό. Στα προημιτελικά πλέον έχει φτάσει ο θεσμός και από την οχτάδα απουσιάζουν Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Σεβίλλη. Έτσι, η Ρεάλ είναι δικαιωματικά το καθαρό φαβορί για τον τίτλο (στο 2.10-2.20 η απόδοση κατάκτησης για τη "βασίλισσα"), όμως από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι μνηστήρες έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται.

Προγνωστικά Ισπανία

Κι αυτή που φέτος την έχει πιάσει πραγματική τρέλα με τον θεσμό είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο – Locos por la Copa, όπως γράφει και το πανό που έχουν φτιάξει οι οπαδοί της. Η κλήρωση στα προημιτελικά ήταν καλή για τη Ράγιο, εντός έδρας με τη Μαγιόρκα (21:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), μια Μαγιόρκα που δίνει μάχη για την παραμονή της (17η), η οποία το Σάββατο έχει εξάποντο φωτιά με τη 18η Κάδιθ και που φέτος, στα τέλη Νοεμβρίου, έχασε 3-1 στο Βαγιέκας. Στο 1.90 ο άσος.

Άλλη μία ομάδα που έχει ευνοϊκή κλήρωση και την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό στον θεσμό είναι η Βαλένθια, η οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κάδιθ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Κάδιθ είναι στη 18η θέση της βαθμολογίας και εντός ζώνης υποβιβασμού, το Σάββατο παίζει το ματς ζωής ή θανάτου με τη 17η Μαγιόρκα, έχει αρκετές απουσίες (τέσσερις διεθνείς, μεταξύ αυτών και ο πρώτος σκόρερ Λοσάνο) και ο Σέρχιο θα ανακατέψει την τράπουλα της εντεκάδας. Σωστό και αναμενόμενο φαβορί στο 1.60 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα: 1 (απόδοση: 1.91), 21:00
  • Βαλένθια - Κάδιθ: 1 (απόδοση: 1.62), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ