TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα ντέρμπι

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει τα μεγάλα ντέρμπι του σημερινού προγράμματος και προτείνει ειδικά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (17:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά, μεταξύ μας, στην κατάσταση που είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Θεός να το κάνει ντέρμπι και τα 1.65 του διπλού δεν προκαλούν καμία εντύπωση. Με την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα να βρίσκεται σταθερά στον κόσμο της, να έχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 9 παιχνίδια της Premier (μόνο στην πρεμιέρα με τη Γουλβς και κόντρα στην Μπέρνλι δεν δέχθηκε γκολ) και 2+ γκολ σε καθένα από τα τρία "σοβαρά" ματς που έχει παίξει (Τότεναμ, Μπράιτον, Άρσεναλ), έχουμε κάθε δικαίωμα να σκεφτούμε ότι η μεσοεπιθετική γραμμή της Σίτι, λίγο να βρεθεί στη μέρα της, θα κάνει πολλές ζημιές.

Και μια ενδιαφέρουσα σκέψη από τη μεσοεπιθετική γραμμή της Σίτι είναι ο Ντοκού. O Βέλγος εξτρέμ προσαρμόζεται σιγά σιγά στα δεδομένα του Γκουαρντιόλα και δείχνει ότι θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα της φετινής Σίτι. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, με την Μπράιτον, έβγαλε ασίστ, στο πρόσφατο ματς του Champions League με τη Λειψία πέτυχε και γκολ και έβγαλε και ασίστ, και το ενδεχόμενο είτε να πετύχει γκολ είτε να δώσει ασίστ στο ντέρμπι προσφέρεται στο 2.40.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ίντερ – Ρόμα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ο Λουκάκου είναι προφανώς το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι σήμερα στο Μιλάνο. Ο Λουκάκου χώρισε με επεισοδιακό τρόπο το καλοκαίρι με την Ίντερ και οι οπαδοί των νερατζούρι τού ετοιμάζουν ειδική υποδοχή σε μια πολύ εχθρική ατμόσφαιρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως συχνά η κατάσταση γυρνά μπούμερανγκ. Ο Βέλγος φορ έχει ήδη 5 γκολ σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει σκοράρει και άλλα 3 στα τρία παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Με πολύ υψηλό κίνητρο φυσικά τώρα και το να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του δίνεται στο 4,33.

Μαρσέιγ – Λιόν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Μαρσέιγ έστω και με αργά βήματα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει κάποιο ρυθμό μετά το καταστροφικό ξεκίνημα στη σεζόν. Αντίθετα, η Λιόν παραμένει βουτηγμένη στο τέλμα και έχει πια βυθιστεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Μαρσέιγ στα τρία εντός έδρας ματς με τον Γκατούζο στον πάγκο έχει σκοράρει συνολικά 8 γκολ (2-2 με Μπράιτον, 3-0 τη Χάβρη και 3-1 την ΑΕΚ), ενώ η άμυνα της Λιόν παραπαίει, έχοντας δεχθεί 9 γκολ στα τέσσερα τελευταία της και 13 στα τελευταία της έξι.

Λογικό λοιπόν να περιμένουμε ότι η Μαρσέιγ θα δημιουργήσει φάσεις και θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι μια προφανής σκέψη για σκόρερ. Ο Γκαμπονέζος φορ, που αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα της Μαρσέιγ το καλοκαίρι, άργησε πολύ να προσαρμοστεί, καθώς τον πήρε και αυτόν η μπάλα της χαοτικής κατάστασης που επικρατούσε στους Μαρσεγέζους στην αρχή της σεζόν. Στο τελευταίο πάντως ματς πρωταθλήματος, με τη Χάβρη, έδειξε να βρίσκει τα πατήματά του, βάζοντας γκολ και έχοντας και ασίστ. Στο ματς με την ΑΕΚ ο Γκατούζο τον κράτησε στον πάγκο, κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα ξεκινήσει σήμερα, και το ενδεχόμενο να σκοράρει δίνεται στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι: Ντοκού γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.40) 17:30
  • Ίντερ – Ρόμα: Λουκάκου anytime (απόδοση 4.33) 19:00
  • Μαρσέιγ – Λιόν: Ομπαμεγιάνγκ anytime (απόδοση 2.25) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ