TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ώρα εκδίκησης

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά τον χαμένο τελικό του Champions League με τη Ρεάλ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά τον χαμένο τελικό του Champions League με τη Ρεάλ © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money έστειλε ταμείο την Κυριακή με δυάδα απόδοσης 4.85 και απόψε επιστρέφει για να ποντάρει στο μεγάλο παιχνίδι του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα μπροστά μας, με τη δεύτερη δόση των πρώτων αγώνων της νοκ άουτ φάσης του Champions League. Λίβερπουλ – Ρεάλ και Άιντραχτ – Νάπολι σήμερα, Ίντερ – Πόρτο, Λειψία – Σίτι αύριο.

Στο Άιντραχτ – Νάπολι το διπλό των Ιταλών είναι φαβορί του 2.10 (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Λογικό, με δεδομένο ότι η Νάπολι κάνει τρομερή σεζόν φέτος και κατά πολλούς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Για πρώτο παιχνίδι πάντως, σε μια πολύ καυτή έδρα και απέναντι σε μια διψασμένη ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το Europa, μας φαίνεται κάπως μικρό και ότι δεν αξίζει τον κόπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Λίβερπουλ – Ρεάλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) είναι φυσικά το μεγάλο ματς αυτής της φάσης του θεσμού, δύο από τις πιο βαριές φανέλες στην Ευρώπη και το ζευγάρι του περσινού τελικού. Ειδικά για τη Λίβερπουλ, που κάνει πολύ κακή σεζόν για τα δεδομένα της και έχει μείνει εκτός μάχης τίτλου στην Premier, το Champions League φέτος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Η Λίβερπουλ έδειξε στα τελευταία της παιχνίδια, με τις νίκες επί Έβερτον και Νιούκαστλ, κάποια σημάδια ανάκαμψης και παρότι ακόμη είναι πρόωρο να πούμε ότι επανέρχεται στα γνώριμα στάνταρ της, είναι σαφές ότι το ζευγάρωμα με τη Ρεάλ την πετυχαίνει στο ανέβασμά της. Το Άνφιλντ θα βράζει, στη Λίβερπουλ βλέπουν την κλήρωση και ως ευκαιρία για μίνι εκδίκηση για τον χαμένο περσινό τελικό, το 2.30-2.40 του άσου θεωρούμε ότι είναι μια τίμια απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Ρεάλ: 1 (απόδοση 2.40) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ