TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Όλα τα άστρα φωτίζουν τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι JACK GUEZ/AFP

Το Match Money αναλύει στοιχηματικα τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία και ποντάρει στον τελευταίο χορό του Λιονέλ Μέσι.

Αργεντινή – Γαλλία λοιπόν ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ, ένας πραγματικά πολύ μεγάλος τελικός από όποια πλευρά κι αν τον δεις (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Ο Μέσι παίζει το τελευταίο μουντιαλικό παιχνίδι και έχει την ιστορική ευκαιρία να πετύχει το μόνο πράγμα που δεν έχει πετύχει στην καριέρα του. Εμπαπέ και η Γαλλία, έχουν μπροστά τους την πρόκληση να κάνουν κάτι που καμία εθνική δεν έχει κάνει εδώ και 60 χρόνια, από τη Βραζιλία του Πελέ το 1962, να κατακτήσουν δηλαδή για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Στοιχηματικά, ο τελικός είναι η απόλυτη τριπλή: Κάποιες εταιρείες μάλιστα, που τον προσφέρουν χωρίς γκανιότα, τον προσφέρουν στο πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό σετ του 3.00-3.00-3.00 – και τα τρία σημεία απόλυτα ισοπίθανα! Και σε ένα τέτοιο παιχνίδι φυσικά ο καθένας έχει τη δικιά του οπτική και μπορεί πολύ εύκολα να επιχειρηματολογήσει τόσο για τον άσο όσο για το διπλό, αλλά και άλλο τόσο και για την ισοπαλία. Και σίγουρα, ό,τι και να επιλέξεις, δεν αποτελεί στοιχηματικό λάθος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από τη δικιά μας πλευρά πάντως, θα γείρουμε προς την Αργεντινή. Πρώτα από όλα γιατί ήδη από την αρχή του Μουντιάλ σού είχαμε προτείνει για κατάκτηση τη διπλή ευκαιρία Αργεντινή ή Βραζιλία – και φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω τώρα που φτάσαμε στο τελευταίο εμπόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλλά βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Σε κάθε Μουντιάλ, κατά τη διάρκειά του, δημιουργείται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ένα πεπρωμένο που απλώς περιμένει να πραγματοποιηθεί. Και σε αυτό το Μουντιάλ του Κατάρ είναι ξεκάθαρο πως όλα τα άστρα φωτίζουν τον Μέσι, που, αν και δεν χρειαζόταν βέβαια, αποδεικνύει και στην τελευταία παράσταση της καριέρας του πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. 50.000 Αργεντίνοι θα είναι στις εξέδρες του τελικού και θεωρούμε πως όλη αυτή η θετική ενέργεια θα βγει και στο γήπεδο.

Κανονικά, επειδή μιλάμε για τελικό και για πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, η σωστή στοιχηματική κίνηση είναι είτε Αργεντινή σε DNB (1.90) είτε κατάκτηση Αργεντινή (επίσης γύρω στο 1.90). Αλλά τελευταίο παιχνίδι του Μουντιάλ, ίσως αξίζει να πάρεις λίγο περισσότερο ρίσκο, ώστε να εκμεταλλευτείς και το σετ μηδενικής γκανιότας που προσφέρουν οι εταιρείες.

Εξάλλου, υπάρχει και ένας αστάθμητος παράγοντας που ίσως λειτουργήσει υπέρ των Αργεντίνων. Στο στρατόπεδο της Γαλλίας, ήδη από τον ημιτελικό, υπάρχει μια ίωση και στην τελευταία προπόνηση αρκετοί παίκτες προφυλάχθηκαν. Από τους Γάλλους βέβαια βγαίνει η πίστη ότι τελικά δεν θα υπάρξουν απρόοπτες απουσίες από την εντεκάδα, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι να μην είναι στο 100%.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή – Γαλλία: 1 (απόδοση 3.00) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ