TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται

Μέλος της ομάδας συντήρησης του γηπέδου στη Σουίντον μαρκάρει τις γραμμές πριν τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για το κύπελλο Αγγλίας
Μέλος της ομάδας συντήρησης του γηπέδου στη Σουίντον μαρκάρει τις γραμμές πριν τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και κάνει παιχνίδι με το Κύπελλο Αγγλίας και το γαλλικό πρωτάθλημα.

Μετά το μεγάλο διπλό της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο, συνεχίζουμε το Σάββατο με τον 3ο γύρο του FA Cup στην Αγγλία, ένας γύρος που παραδοσιακά, καθώς πάντα διεξάγεται αμέσως μετά το εορταστικό πρόγραμμα, ευνοεί τις εκπλήξεις. Ειδικά φέτος, όπου οι γιορτές στην Αγγλία ήταν πολύ δύσκολες με την έξαρση της Όμικρον και πολλές ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί από κρούσματα και από αναβολές αγώνων που έκαναν άνω κάτω το πρόγραμμά τους.

Προγνωστικά Αγγλία

Χάρτλπουλ – Μπλάκπουλ (14:30 Live από το SPORT24). Εδώ και έναν μήνα με νέο προπονητή η Χάρτλπουλ, τον Γκρέαμ Λι (παλιά σημαία του συλλόγου), βγάζει θετική ενέργεια και έχει την ψυχολογία του κυπέλλου. Μεσοβδόμαδα, με ροτέισον, απέκλεισε 1-0 την Μπόλτον στο League Trophy, ενώ στον προηγούμενο γύρο του FA Cup είχε αποκλείσει εκτός έδρας μια άλλη ομάδα League One, τη Λίνκολν. Η Μπλάκπουλ είναι φυσικά καλύτερη ομάδα και δυο κατηγορίες ψηλότερα, όμως έχει θεματάκια με κορονοϊό και τραυματισμούς.

Μάνσφιλντ – Μίντλεσμπρο (14:15 Live από το SPORT24). Ο μάνατζερ της Μάνσφιλντ, ο Νάιτζελ Κλαφ (γιος του θρυλικού Μπράιαν Κλαφ), είναι ένας από τους πλέον κυπελλικούς προπονητές των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας. Πάντα οι ομάδες τους παίζουν τα κύπελλα απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους στο φουλ και είναι πολλά τα σκαλπ που έχει πάρει στην καριέρα του. Η Μίντλεσμπρο έχει σοβαρά προβλήματα με κορονοϊό και η εντεκάδα της αναμένεται σε ένα βαθμό πειραματική, ενώ έτσι κι αλλιώς ο μεγάλος της στόχος είναι το πρωτάθλημα και η διεκδίκηση της ανόδου στην Premier League.

Προγνωστικά Γαλλία

Δεν υπάρχει βέβαια μόνο Αγγλία και FA Cup αυτό το Σάββατο, πλέον επανέρχονται και τα μεγάλα πρωταθλήματα που είχαν μίνι διακοπή στις γιορτές. Λανς – Ρεν λοιπόν για τη Ligue 1 (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), με τη Λανς να φτιάχνει την ψυχολογία της μετά τη μεγάλη πρόκριση την Τρίτη στο κύπελλο επί της Λιλ στα πέναλτι. Αντίθετα, η Ρεν δεν είναι στα καλύτερά της και πηγαίνει στο ματς με σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό ρεπορτάζ. Ειδικά στην άμυνα, θα παίξει με τον τρίτο γκολκίπερ και χωρίς τους δύο της στόπερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάνσφιλντ – Μίντλεσμπρο: 1 DNB (απόδοση: 3,60), 14:15
  • Χάρτλπουλ – Μπλάκπουλ: 1 DNB (απόδοση: 3,00), 14:30
  • Λανς – Ρεν: 1 (απόδοση: 2,62), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ