TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δεκατρείς λόγοι για την κόντρα

Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζουν νίκη επί της Μπάγερν για τη φάση των 32 του DFB-Pokal 2021-2022 στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζουν νίκη επί της Μπάγερν για τη φάση των 32 του DFB-Pokal 2021-2022 στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει στο ποδαρικό της Bundesliga για το 2022.

Ποδαρικό για το 2022 έχουμε στην Bundesliga αυτό το Σαββατοκύριακο και η αυλαία ανοίγει σήμερα με το Μπάγερν – Γκλάντμπαχ. Η Μπάγερν είναι η… γνωστή Μπάγερν. Τρένο, στο -9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και το πρωτάθλημα προφανώς και το κρατά ήδη με το ένα χέρι.

Όμως το σημερινό παιχνίδι προσφέρει πολλούς λόγους για να σκεφτούμε την κόντρα της, τουλάχιστον 13! Πρόκειται για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, όπως μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ, αφού η Μπάγερν συμπληρώνει με το ζόρι 11άδα. Σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα ένα ματς με αυτά τα δεδομένα θα είχε αναβληθεί, ωστόσο οι Γερμανοί πάνε κλασικά με το γράμμα του νόμου.

Συνολικά η Μπάγερν έχει 13 απουσίες. Στην αποστολή για το ματς αναμένονται και παίκτες από τη Β’ ομάδα συν βέβαια τον 19χρονο επιθετικό χαφ Τίλμαν, ο οποίος έχει παίξει φέτος 20 λεπτά σαν αλλαγή.

Για την Γκλάντμπαχ είναι η μεγάλη της ευκαιρία να ξεκινήσει το 2022 με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, που μπορεί να της αλλάξει όλη τη σεζόν της. Μάλιστα, η Γκλάντμπαχ είναι η ομάδα που ζορίζει παραδοσιακά την Μπάγερν τα τελευταία χρόνια. Στον πρώτο γύρο της πήρε ισοπαλία 1-1 και τον Οκτώβριο τη διέσυρε με 5-0 στο κύπελλο (!), παίζοντας μάλιστα απέναντι στην πλήρη σύνθεση των Βαυαρών. Το 2 DNB της Γκλάντμπαχ παίζει στο 5,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Γκλάντμπαχ: 2 DNB (απόδοση: 5.10), 21:30
TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ