TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οι αμυντικές αδυναμίες της Μπεσίκτας

Ο Τζάκσον Μουλέκα στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Μπριζ
Ο Τζάκσον Μουλέκα στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Μπριζ 2023 AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το Match Money διαβάζει το αποψινό πρόγραμμα στην Τουρκία και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Χατάισπορ – Μπεσίκτας: Για την Μπεσίκτας η σεζόν είναι δύσκολη σε όλα τα μέτωπα, στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Στα εγχώρια είναι στην έκτη θέση με 26 βαθμούς και θέλει να επιστρέψει στην τέταρτη, περνώντας από την έδρα της Χατάισπορ. Στο Κόνφερενς Λιγκ έμεινε εκτός συνέχειας και έδειξε μεγάλες αμυντικές αδυναμίες, δεχόμενη γκολ κατά συρροή. Όπως στο 0-5 από την Μπεσίκτας αλλά και στις ήττες με 3-2 από Λουγκάνο και 2-1 από την Μπόντο Γκλιμτ.

Γενικά η Μπεσίκτας δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν, το πέτυχε μόλις σε δύο από τα τελευταία δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στην τελευταία της υποχρέωση ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από την Αλάνιασπορ, εκτέθηκε ανελέητα στην κόντρα επίθεση από τους ταχείς επιθετικούς της αντιπάλου. Έτσι δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη ανασταλτικά και κόντρα στη Χατάισπορ, η οποία στην έδρα της μετρά έξι διαδοχικά αμφίσκορα. Το Goal/Goal σε απόδοση 1,65 μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για τις επιλογές μας.

Πέντικσπορ – Ανκαραγκουτσού: Η Ανκαραγκουτσού παρά την υπεροχή της στο ματς με τη Χατάισπορ, έμεινε στο 0-0, τρίτη διαδοχική ισοπαλία στην έδρα της, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έχει όμως τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες, στο εκτός έδρας ματς με τη νεοφώτιστη Πέντικσπορ. Η οποία δείχνει μεγάλες αμυντικές αδυναμίες στα τελευταία παιχνίδια και μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Στις οποίες δέχτηκε συνολικά 13 γκολ ενώ στο πιο πρόσφατο, την περασμένη Πέμπτη, συνετρίβη με 5-1 από τη Ρίζεσπορ. Η μεγάλη ευκαιρία λοιπόν για την Ανκαραγκουτσού σε ελκυστική απόδοση, το διπλό τιμάται στο 2,40 και αξίζει να αναζητηθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χατάισπορ – Μπεσίκτας: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 19:00
  • Πέντικσπορ – Ανκαραγκουτσού: 2 (απόδοση 2.40), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ