TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Νεϊμάρ, η "μπόμπα" και ο άσος

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει μια τριάδα από το ελβετικό πρωτάθλημα, το γερμανικό κύπελλο και το γαλλικό Σούπερ Καπ.

Λίγο από όλα έχει το σημερινό Total Betting, που θα ξεκινήσει από τη Super League της Ελβετίας, θα συνεχίσει με γερμανικό κύπελλο και θα κλείσει με το γαλλικό Σούπερ Καπ.

Στην Ελβετία, την περίπτωση της Βίντερτουρ σου την είχαμε πει στην πρεμιέρα, όταν τελικά ξεκίνησε τη σεζόν με το 1-1 κόντρα στη Βασιλεία, σε ένα ματς που έκανε δυνατή εμφάνιση και θα μπορούσε εύκολα να πάρει και τη νίκη. Στο δεύτερό της ματς η νεοφώτιστη αλλά ιστορική και με μπόλικο κόσμο πίσω της Βίντερτουρ δεν ήταν το ίδιο καλή, χάνοντας δίκαια 2-1 εκτός έδρας από τη Σεντ Γκάλεν και δείχνοντας ότι μάλλον θα είναι περισσότερο ομάδα έδρας.

Στην έδρα της παίζει τώρα η Βίντερτουρ (17:30 Live από το SPORT24), κόντρα σε μια Λουγκάνο που ξεκίνησε απογοητευτικά τη χρονιά με δύο ήττες σε δύο ματς (2-3 από τη Σιόν, 2-1 από την Γκρασχόπερς) και ο άσος είναι λουκούμι στο 2.55.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο πρώτος γύρος του γερμανικού κυπέλλου παραδοσιακά είναι γύρος εκπλήξεων. Και είναι λογικό, αφού οι "μεγάλες" είναι ακόμη ανέτοιμες, με την Bundesliga να ξεκινά το επόμενο Σάββατο, την ώρα που η 2η κατηγορία έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και δυο βδομάδες. Έτσι, δεν πρέπει να σου κάνει τρομερή εντύπωση ο αποκλεισμός χθες της Λεβερκούζεν (ήττα 4-3 από την παντελώς άγνωστη Έλβερσμπεργκ, η οποία φέτος ανέβηκε στην 3η κατηγορία) ή της Κολωνίας (2-2 και ήττα στα πέναλτι από τη Ρέγκενσμπουργκ της 2ης κατηγορίας).

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Από το σημερινό πρόγραμμα, θα κυνηγήσουμε την μπομπίτσα της Μπράουνσβαϊγκ κόντρα στη Χέρτα (19:01 Live από το SPORT24). Στη 2η κατηγορία η Μπραουνσβάιγκ, η οποία έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, με δύο ήττες από Χαϊντενχάιμ και Αμβούργο και 0-5 τέρματα. Σε κανένα από τα δύο ματς όμως δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματα: 2,88-1,52 υπέρ της ήταν τα xGoals στο 0-2 από το Αμβούργο και 1,39-1,54 κατά της στο 3-0 από τη Χαϊντενχάιμ.

Σε κάθε περίπτωση, ακριβώς επειδή η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, η Μπραουνσβάιγκ θα το κυνηγήσει με τα χίλια το κύπελλο, όπου χωρίς άγχος θα ψάξει το μπαμ που θα αναστρέψει το κλίμα. Μάλιστα κόντρα στη Χέρτα, για την οποία είναι το πρώτο επίσημο ματς και η οποία είχε τρεις ήττες στα τρία σοβαρά φιλικά που έδωσε (Ντέρμπι 0-1, Νότιγχαμ 1-3 και Γουέστ Μπρομ 1-2), έχει και εξαιρετική παράδοση, με 4-1 υπέρ της προκρίσεις τις πέντε φορές που τη συνάντησε στο κύπελλο (τελευταία το επικό 5-4 το 2020). Πάνω από 4.00 ο άσος, σηκώνει άνετα την τουφεκιά, αν και επειδή μιλάμε για κύπελλο με παράταση και πέναλτι, καλό θα ήταν να καλυφθείς και με το Χ.

Στο γαλλικό Σούπερ Καπ η Παρί αντιμετωπίζει τη Ναντ και φυσικά είναι καυτό φαβορί, με τον άσο με το ζόρι στο 1.35 (21:00 Live από το SPORT24). Αδιάφορη δηλαδή απόδοση, που όμως γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα αν συνδυάσεις τη νίκη της Παρί με γκολ του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος, προφανώς έχοντας μπροστά του το καρότο του Μουντιάλ τον χειμώνα, φαίνεται να αποφάσισε να σοβαρευτεί και ήταν ο πρώτος παίκτης της Παρί που ξεκίνησε προετοιμασία, δείχνοντας ότι φέτος είναι αποφασισμένος για πολύ καλύτερη σεζόν. Σκόραρε δύο φορές στα φιλικά, ενώ σήμερα θα είναι ο ηγέτης της επίθεσης της Παρί, από τη στιγμή που απουσιάζει ο Μ’Μπαμπέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίντερτουρ – Λουγκάνο: 1 (απόδοση 2.55) 17:30
  • Μπραουνσβάιγκ – Χέρτα: 1Χ (απόδοση 1.93) 19:01
  • Παρί – Ναντ: 1 & anytime Νεϊμάρ (απόδοση 2.12) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ