TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Φαλ δεν έχει αντίπαλο, bet builder σε απόδοση 4.00

Ο Μουσταφά Φαλ
Ο Μουσταφά Φαλ EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, για την 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Η άμυνα του Ολυμπιακού "πνίγει" την Αρμάνι

Δεν είναι κοινό μυστικό να πούμε πως ο Ολυμπιακός στηρίζεται στην άμυνά του για να παίρνει τις νίκες στη EuroLeague. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, επιτρέπουν μόλις 73,1 πόντους στους αντιπάλους τους, ενώ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν και τις σημαντικές απουσίες της Αρμάνι Μιλάνο για να φτάσουν στη νίκη.

Η ιταλική ομάδα θα βρεθεί στο ΣΕΦ χωρίς τους τρεις πρώτους σκόρερ και αδιαμφισβήτητους ηγέτες της. Σέιβον Σιλντς (16,9 πόντοι), Νικόλα Μίροτιτς (17,6 πόντοι) και Μάοντο Λο (9,9 πόντοι) είναι εκτός μάχης, ο Ολυμπιακός μπορεί με την κλασική του ένταση στην άμυνα και την πίεση πάνω στην μπάλα, να προκαλέσει «ασφυξία» στους γκαρντ της Αρμάνι. Η νίκη του Ολυμπιακού με το Under 153,5 πόντων πληρώνει 2.20.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Σε τοπ φόρμα ο Φαλ, δεν έχει αντίπαλο ψηλά

Ο Μουστάφα Φαλ βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση από την αρχή της σεζόν, ο Γάλλος γίγαντας δεν έχει αντίπαλο στα ψηλά και κόντρα στους ημίψηλους παίκτες της Αρμάνι περιμένουμε να κάνει πάρτι. Ο Φαλ πετυχαίνει 7,4 πόντους ανά ματς στη EuroLeague με το εντυπωσιακό 75,8% στα δίποντα (50/66), ενώ στην πιο πρόσφατη πεντάδα αγώνων έχει αστοχήσει μόλις σε ένα σουτ (16/17).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αρμάνι έχει στη γραμμή ψηλών τους Πόιθρες, Χάινς και Καμαγκατέ, που δύσκολα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον Φαλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο είναι στο παρκέ ο Γάλλος σέντερ δίνει διαρκώς εντολές να του περνάνε την μπάλα, ο Φαλ μπορεί να πιάσει τον μέσο όρο πόντων του. Το Over 7,5 πόντων του Φαλ πληρώνει 2.30.

Στη σούμα λοιπόν: Το Bet Builder της νίκης του Ολυμπιακού, των Over 7,5 πόντων του Φαλ και του Under 153,5 πόντων αγώνα, πληρώνει 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: 1 & Φαλ Over 7,5 πόντοι & Under 153,5 πόντοι αγώνα (απόδοση 4.00), 21:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ