TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Ελ Κααμπί (2.70) και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ (4.40)

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Ελ Κααμπί (2.70) και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ (4.40)
EUROKINISSI

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν τις πιθανότητές τους στα πρώτα ματς των προημιτελικών του Conference League, με Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, το Match Money επέλεξε δύο Bet Builder σε αποδόσεις 2.70 και 4.40.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Καθόλου εύκολη η αποστολή του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο μπορούν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία που έχουν μπροστά τους. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε μια περίεργη περίοδο, μετά τα γεγονότα της 17ης Μαρτίου στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι, το 4-2 με την Ντεμίρσπορ. Και η αγωνιστική απραξία ίσως να έχει επηρεάσει τους παίκτες της Φενέρ, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση.

Θα πάμε με τη δύναμη της έδρας αλλά θα καλύψουμε το στοίχημα με την ισοπαλία, καθώς η Φενέρ είναι ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και στη μέρα της προφανώς και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και φυσικά προσθέτουμε το γκολ του συνήθους Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός φορ κάνει όργια στη φετινή σεζόν, με τα δύο που πέτυχε στη Λαμία έφτασε τα 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στην Ευρώπη έχει 10 τέρματα. Σκόραρε και στα 4 νοκ-άουτ ματς με Φερεντσβάρος και Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επιτυχία.

Στο 2.70 η απόδοση του Bet Builder της διπλής ευκαιρίας 1Χ με το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έκανε την τεράστια ανατροπή στον προηγούμενο γύρο με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, γύρισε το 2-0 του Ζάγκρεμπ και επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 στη ρεβάνς. Προκρίθηκε έτσι στα προημιτελικά και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο. Η γηπεδούχος μετά την αλλαγή προπονητή βελτίωσε την εικόνα της αλλά τα αμυντικά κενά παραμένουν, έχει δεχτεί γκολ σε οκτώ από τα τελευταία 10 επίσημα ματς.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ διατηρεί την κορυφή στη Super League, επέστρεψε από το 2-0 του 49’ από την ΑΕΚ και ισοφάρισε στο 89’ με τον Οζντόεφ. Αποτέλεσμα ψυχολογίας και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και από την Κλαμπ Μπριζ, χτυπώντας στην κόντρα επίθεση. Διαλέγουμε τη διπλή ευκαιρία Χ2 με το G/G και κλείνουμε το στοίχημα με το εφικτό όριο των Over 7,5 κόρνερ. Ένα όριο το οποίο ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ στα έξι τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Στα δύο με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το Conference League και κόντρα σε ΑΕΚ, Λαμία, Παναθηναϊκό και Άρη για το πρωτάθλημα της Super League.

Bet Builder με τη διπλή ευκαιρία Χ2, το G/G και το Over 7,5 κόρνερ σε απόδοση 4.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: 1Χ & Ελ Κααμπί anytime σκόρερ (απόδοση 2.70), 19:45
  • Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Χ2 & G/G & Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 4.40), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ