TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Must win για Λιόν και Κορίνθιανς

Ο στόπερ της Ολιμπίκ Λιόν, Ντέγιαν Λόβρεν
Ο στόπερ της Ολιμπίκ Λιόν, Ντέγιαν Λόβρεν @ 2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει μια βραδινή δυάδα από Γαλλία και Βραζιλία.

Λιόν – Κλερμόν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η φετινή σεζόν για τη Λιόν είναι κυριολεκτικά τραγική. Οχτώ αγωνιστικές έχουν παιχτεί στη Ligue 1 και οι "λιονέ" δεν έχουν ακόμη νίκη, 0-3-5 το ρεκόρ τους! Η Λιόν, από το καλοκαίρι ήταν εμφανές ότι θα έχει παράξενη σεζόν, καθώς η αλλαγή στην ιδιοκτησία της, με τον Αμερικάνο επιχειρηματία Τέξτορ στο τιμόνι της από την περασμένη άνοιξη, περισσότερο μπέρδεψε τα πράγματα παρά έδωσε λύσεις.

Πάντως το ρόστερ της προφανώς και δεν είναι ομάδας υποβιβασμού και κάποια στιγμή λογικά θα αρχίσει να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία, έστω κι αν ο στόχος που είχε τεθεί το καλοκαίρι για έξοδο στο Champions League φαίνεται ήδη χαμένος. Στο διάστημα της διακοπής ο Φάμπιο Γκρόσο, που ανέλαβε στα μέσα Σεπτεμβρίου, είχε τον χρόνο να δουλέψει και ο σημερινός αντίπαλος αν μη τι άλλο προσφέρεται για την πρώτη νίκη της σεζόν. Κι αυτό πολύ απλά γιατί η Κλερμόν είναι η δεύτερη ομάδα της φετινής Ligue 1 που δεν έχει ακόμη νίκη, με ρεκόρ 0-2-5 σε εφτά παιχνίδια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κορίνθιανς – Αμέρικα Μινέιρο (23/10 00:30 Live από το SPORT24). Στην τελική ευθεία πλέον το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, 10-11 αγωνιστικές απομένουν ως το τέλος. Η Κορίνθιανς αυτή τη στιγμή είναι στη 14η θέση, δύο βαθμούς πάνω από την τετράδα που υποβιβάζεται, και το σημερινό ματς είναι απόλυτα κομβικό, καθώς η αντίπαλός της, η Αμέρικα Μινέιρο, είναι η ουραγός της βαθμολογίας και ουσιαστικά ήδη καταδικασμένη, αφού βρίσκεται στο -12 από τη σωτηρία.

Η Κορίνθιανς εδώ και τρεις αγωνιστικές έχει νέο προπονητή, τον πολύπειρο Μάνο Μενέζες, που ήταν ξανά στον πάγκο της με επιτυχία πριν από μια δεκαετία και ο οποίος στην καριέρα του έφτασε να προπονήσει μέχρι και την εθνική Βραζιλίας (2010-12). Στα τρία παιχνίδια με τον Μενέζες η Κορίνθιανς έχει ρεκόρ 0-2-1, όμως σε δύσκολο πρόγραμμα, χάνοντας 2-1 εκτός έδρας στο ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο και παίρνοντας ισοπαλίες 1-1 εντός με τη Φλαμένγκο και 3-3 εκτός με τη Φλουμινένσε. Αλλά τώρα, εντός έδρας, κόντρα στην κατά τεκμήριο χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει σεφτέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν – Κλερμόν: 1 (απόδοση 1.90) 21:45
  • Κορίνθιανς – Αμέρικα Μινέιρο: 1 (απόδοση 1.80) 00:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ