TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία κόντρα κι ένας λογικός άσος

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και παίζει μπάλα με τα πρωταθλήματα της Β' Γερμανίας και της Πολωνίας.

Η πρεμιέρα της μικρής Bundesliga στη Γερμανία και της Ekstraklasa στην Πολωνία θα αποτελέσουν και σήμερα το… πεδίο μάχης μας με το θηρίο.

Στη Γερμανία, η ομάδα που είχε την πλέον προβληματική προετοιμασία και από τις 18 ομάδες της μικρής Bundesliga ήταν η Καρλσρούη. Κι αυτό γιατί αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, είχε κακά αποτελέσματα στα φιλικά και η λογική λέει πως δύσκολα θα εμφανιστεί έτοιμη με το καλημέρα.

Ταυτόχρονα, σε σχέση με πέρυσι, η Καρλσρούη έχασε στις μεταγραφές το μεγάλο της επιθετικό όπλο, τον 29χρονο Φίλιπ Χόφμαν, που πέτυχε 21 γκολ πέρυσι αλλά πλέον αποχώρησε για την Μπόχουμ. Η Πάντερμπορν, την οποία επισκέπτεται στην πρεμιέρα η Καρλσρούη (14:30 Live από το SPORT24), δεν είναι κάποιο μεγαθήριο, όμως είναι μια τίμια και υπολογίσιμη ομάδα. Και ο άσος της στο 1.82 ένα σωστό φαβορί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Πολωνία υπάρχει έδαφος για να κυνηγήσουμε το μπαμ στο Πογκόν – Βίτζεβ Λοτζ. 3η πέρυσι στη βαθμολογία η Πογκόν, νεοφώτιστη η Βίτζεβ Λοτζ, καθώς ανέβηκε φέτος από τη 2η κατηγορία, και σε αυτή την επιφανειακή ανάγνωση το σετ, που θέλει τον άσο με το ζόρι στο 1.50 και το διπλό να αγγίζει το 7.00, μοιάζει φυσιολογικό.

Η Πογκόν όμως είναι εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, έρχεται από δύσκολο ταξίδι στην Ισλανδία την Πέμπτη, την ερχόμενη Πέμπτη παίζει για τον 2ο προκριματικό γύρο με την Μπρόντμπι και είναι πολύ πιθανό να προβεί σε ροτέισον. Επιπλέον, στην Ισλανδία έχασε με τραυματισμό έναν βασικότατο στόπερ της, οι μόλις δύο φετινές μεταγραφές της θεωρούνται ανέτοιμοι, ενώ το μεγαλύτερο των εξεδρών του γηπέδου της θα είναι κλειστό σήμερα λόγω ανακατασκευής.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Από την άλλη, η Βίτζεβ Λοτζ, μπορεί να είναι νεοφώτιστη, όμως κάθε άλλο παρά "μικρή" θεωρείται. Τέσσερις φορές πρωταθλήτρια, ομάδα με πολύ δυνατή και φανατική οπαδική βάση, επιστρέφει στα σαλόνια μετά την πτώχευσή της του 2015 και τον υποβιβασμό στην 4η κατηγορία και έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει το "μαύρο άλογο" της σεζόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάντερμπορν – Καρλσρούη: 1 (απόδοση 1.82) 14:30
  • Πόγκον – Βίτζεβ Λοτζ: Χ2 (απόδοση 2.70) 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ