TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία προγνωστικά: Πληγωμένη και αποδυναμωμένη η Καρλσρούη

Η μπάλα της Bundesliga
Η μπάλα της Bundesliga © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ζόρια με το ξεκίνημα της σεζόν για την Καρλσρούη. Μπορεί η Πάντερμπορν να επιβεβαιώσει το combo σε τιμές άνω του 2.00.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη αγωνιστική στη Β' Γερμανίας. Το πιο ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι αυτό ανάμεσα στην Πάντερμπορν και την Καρλσρούη (14:30 Live από το SPORT24).

Πάντερμπορν - Καρλσρούη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η σεζόν για την Καρλσρούη ξεκινάει με τους χειρότερους δυνατούς οιωνούς. Η προετοιμασία της ήταν προβληματική λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών και η εικόνα της στα φιλικά η χειρότερη ανάμεσα στις 18 ομάδες της Τσβάιτε. Αναλυτικά, το σύνολο του Κρίστιαν Αϊχνερ έχασε 4-0 από τη Μόναχο 1860, 4-1 από τη Φερεντσβάρος, 2-1 από τη Βέρντερ και 3-2 από τη Ζααρμπρίκεν σε παιχνίδι 135 λεπτών.

Πέρα όμως από την ανησυχητική εικόνα στα φιλικά της προετοιμασίας και τους τραυματισμούς η Καρλσρούη έχει να διαχειριστεί και την τεράστια απώλεια του κορυφαίου της σκόρερ, Φίλιπ Χόφμαν. Ο 29χρονος φορ σκόραρε 52 γκολ σε 104 συμμετοχές με τη φανέλα της την προηγούμενη τριετία, ωστόσο από φέτος συνεχίζει την καριέρα του στην Μπουντεσλιγκα και την Μπόχουμ.

Η Καρλσρούη ήταν εξαρτημένη επιθετικά από τον θηριώδη φορ (1.95μ.) και είχε μάθει να παίζει για να τον ταΐζει. Η ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση αντικαταστάτη και έφερε από την Βαντούζ τον Ραπ, ο οποίος όμως τραυματίστηκε και δεν θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα. Προστέθηκε έτσι στη μακρά λίστα των απόντων, η οποία περιλαμβάνει επίσης δύο βασικούς στόπερ (Ο'Σόνεσι, Κόμπαλντ), τον βασικό γκολκίπερ (Γκέρσμπεκ), έναν έμπειρο μπακ (Γιουνγκ) και έναν καλό μεσοεπιθετικό (Τσόι).

Η Πάντερμπορν στον αντίποδα, στην πρώτη της σεζόν με τον Λούκας Κβάζνιοκ στον πάγκο, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και τερμάτισε στην έβδομη θέση. Από τον σύλλογο δεν επικοινωνούν μεγάλους στόχους, όμως η ομάδα φέτος μπορεί να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν.

Παρότι έγιναν κάμποσες αλλαγές στο ρόστερ, δεν υπήρξε κάποια σημαντική απώλεια. Η Πάντερμπορν έκανε καλή προετοιμασία και στα φιλικά έδειξε πως είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα, κερδίζοντας τον Αγιαξ, την Μπόχουμ και την Οσναμπρικ.

Γερμανία Προγνωστικά

Οι Βεστφαλοί, οι οποίοι παρεμπιπτόντως διατηρούν θετικότατη παράδοση εντός έδρας (6-2-2) κόντρα στην Καρλσρούη έχουν την ευκαιρία απόψε να ξεκινήσουν ιδανικά τη νέα σεζόν. Λογικό λοιπόν ότι ο άσος από το 1.95 έχει αρχίσει να υποχωρεί σε τιμές κάτω του 1.80.

Αν πάρουμε και το Over 1,5 φτάνουμε την απόδοση στο 2.05. Σημειώνεται ότι η Πάντερμπορν έχει νικήσει στο παρελθόν εννιά φορές την Καρλσρούη, ανεξαρτήτως έδρας. Από αυτές, τις οκτώ το έκανε με Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάντερμπορν - Καρλσρούη: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.05), 14:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ