TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία κόντρα και ένας άσος

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε στο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς για το Europa League
Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε δύο προτάσεις από τη La Liga και την Bundesliga.

Ο ορισμός της παιδικής χαράς η φετινή Ντόρτμουντ. Το τελευταίο δίμηνο οι "κιτρινόμαυροι" έχουν χάσει 3-2 από τη Χέρτα, έχουν νικήσει 3-2 στη Φρανκφούρτη την Άϊντραχτ (με ανατροπή από 2-0 και δύο γκολ στο 87’ και στο 89’) και 5-1 τη Φράιμπουργκ, στη συνέχεια έχασαν 2-1 από τη Σαν Πάουλι της 2ης κατηγορίας και αποκλείστηκαν στο κύπελλο Γερμανίας, απάντησαν με το 3-2 επί της Χοφενχάιμ, νέα προσγείωση με το 2-5 από τη Λεβερκούζεν, νίκη 3-0 επί της Ουνιόν στο Βερολίνο και την Πέμπτη που μας πέρασε, ήρθε το σοκαριστικό 2-4 από τη Ρέιντζερς για το Europa League. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, η φετινή Ντόρτμουντ είναι κυριολεκτικά το πώς θα ξυπνήσει, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τώρα η Ντόρτμουντ, εν μέσω των αγώνων με τη Ρέιντζερς και τον Χάλαντ ξανά εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού, υποδέχεται την Γκλάντμπαχ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), στο παραδοσιακό ντέρμπι των δύο Μπορούσια του γερμανικού ποδοσφαίρου. Και με τα σετ των εταιριών να θέλουν τον άσο γύρω στο 1,70 και το διπλό να ξεπερνά το 4,50, έχουμε το ελεύθερο να ρισκάρουμε ότι θα δούμε ξανά το χειρότερο πρόσωπο της Ντόρτμουντ.

Η Γκλάντμπαχ φέτος κάνει μετριότατη σεζόν, όμως στα μεγάλα ματς έχει σταθεί στο ύψος της, νικώντας 1-0 την Ντόρτμουντ στον πρώτο γύρο και έχοντας μείνει αήττητη σε τρία ματς κόντρα στην Μπάγερν (1-1 εντός στο πρωτάθλημα, 5-0 εντός στο κύπελλο και μεγάλη νίκη 2-1 μέσα στο Μόναχο για τη λίγκα).

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, η Γκλάντμπαχ δεν αντιμετωπίζει απλώς την Ντόρτμουντ σήμερα, αλλά τον πρώην προπονητή της, τον Μάρκο Ρόζε, που την προηγούμενη διετία δούλευε στο Μεχενγκλάντμπαχ αλλά εγκατέλειψε πέρυσι τα "πουλάρια" για χάρη της "άλλης" Μπορούσια.

Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ και τις πιθανές ενδεκάδες

Προγνωστικά Ισπανία: Μπέτις - Μαγιόρκα

Στην Ισπανία, η Μπέτις κάνει την καλύτερη σεζόν της εδώ και μια δεκαπενταετία. 3η στο πρωτάθλημα και μέσα στη μάχη του Champions League, με το ένα πόδι στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας (νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Βαγιεκάνο στον πρώτο ημιτελικό) και επίσης με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς την Πέμπτη νίκησε 3-2 στη Ρωσία τη Ζενίτ.

Στο ματς μάλιστα με τη Ζενίτ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έκανε ροτέισον, αφήνοντας μεταξύ άλλων στην Ισπανία τον Κανάλες και τον Φεκίρ, και στον πάγκο τους Μπόρχα Ιγκλέσιας, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπεγερίν, Μπάρτα και Βίκτορ Ρουίθ.

Σε μεγάλο βαθμό λοιπόν φρέσκια τώρα η Μπέτις υποδέχεται τη Μαγιόρκα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Μια Μαγιόρκα που πήρε τα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα της και αισθάνεται αρκετά πιο άνετα στη βαθμολογία, έχοντας απομακρυνθεί στο +6 από την ουρά.

Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ και τις πιθανές ενδεκάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: Χ2 (απόδοση: 2.18), 18:30
  • Μπέτις – Μαγιόρκα: 1 (απόδοση: 1.60), 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ