TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Κόντρα στην αγαπημένη της αντίπαλο η Λειψία

Ο Γιουσούφ Πόουλσεν της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιουσούφ Πόουλσεν της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MICHAEL SOHNR/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία και έχει τον πρώτο λόγο απόψε κόντρα στη Χέρτα, την οποία έχει κερδίσει εννιά φορές σε 11 μεταξύ τους παιχνίδια.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga, ανάμεσα σε αυτές και το παραδοσιακό ντέρμπι των Μπορούσια, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Γκλάντμπαχ. Η βασική μας πάντως επιλογή έρχεται από το Χέρτα – Λειψία (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Λειψία ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν με τον Τζέσι Μαρς στον πάγκο. Από τότε όμως που απέλυσε τον Αμερικανό τεχνικό και προσέλαβε τον Ντομένικο Τεντέσκο έστρωσε. Με τον Ιταλογερμανό στον πάγκο, η Λειψία έχει ρεκόρ 5-1-2 στο πρωτάθλημα, έχει μαζέψει δηλαδή 16 βαθμούς και έχει επανέλθει σε τροχιά τετράδας. Το ίδιο διάστημα, μόνο η Μπάγερν διατηρεί καλύτερη συγκομιδή (18) στην Bundesliga.

Χέρτα - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λειψία την Πέμπτη πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση εντός έδρας κόντρα στη Σοσιεδάδ. Παρότι λοιπόν έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, βρήκε ισάριθμες απαντήσεις και έτσι το ισόπαλο 2-2 άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση για τους 16 του Europa League εν όψει της ρεβάνς. Σε κάθε περίπτωση, οι "ταύροι" επιβεβαίωσαν, απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο, πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα θα μπορούσαν να κερδίσουν, αφού είχαν μία μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις για να κάνουν το 3-2.

Απόψε, η Λειψία θα παίξει στο Βερολίνο, κόντρα στην αγαπημένη της αντίπαλο. Έχει κερδίσει τη Χέρτα στο παρελθόν εννιά φορές και της έχει βάλει συνολικά 39 γκολ. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της δεν έχει καλύτερες επιδόσεις. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο την είχε διαλύσει με 6-0.

Για τη Λειψία, το αποψινό ματς είναι must win, καθώς κέρδισαν χθες οι άμεσες ανταγωνίστριες για την 4η θέση Χοφενχάιμ και Φράιμπουργκ. Αμφότερες έφτασαν τους 37 βαθμούς, εκεί δηλαδή που θέλει να βρίσκεται και η Λειψία μετά το αποψινό παιχνίδι στην πρωτεύουσα.

Η Χέρτα από την πλευρά της βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μέσα στο 2022 παραμένει χωρίς νίκη (0-2-4). Το κλίμα στον σύλλογο είναι βαρύ, διότι ο βασικός επενδυτής, Λαρς Βίντχορστ, ο οποίος έχει ρίξει στην ομάδα πάνω από 370 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε ευθαρσώς μετανιωμένος για αυτή την επένδυσή του. Επέρριψε μάλιστα ευθύνες στο μάνατζμεντ του κλαμπ, για το γεγονός ότι τόσα λεφτά, έχουν πάει πρακτικά στον κάλαθο των αχρήστων, αφού η "γηραιά κυρία" δεν έχει καταγράψει την παραμικρή πρόοδο και για ακόμη μία σεζόν μάχεται για τη σωτηρία της.

Χέρτα - Λειψία: Στοιχηματική Πρόταση

Η Λειψία διαθέτει εξαιρετικά ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή με παίκτες όπως ο Ενκουνκού, ο Αντρέ Σίλβα, ο Πόουλσεν, ο Σομποσλάι, ο Φόρσμπεργκ και ο Ντάνι Όλμο. Μοιάζει απίθανο η άμυνα της Χέρτα, να μπορέσει να σταματήσει τους «ταύρους» με στόπερ τον 17χρονο Γκέχτερ, δεδομένου ότι λείπουν ο διεθνής Βέλγος Μπογιάτα (αρχηγός) και ο πολύπειρος Σταρκ.

Στο 1.55 το διπλό. Παίζεται και σε combo με το over 2,5 σε τιμές άνω του 2.10, αφού η Λειψία έχει και τρομερή παράδοση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, μετρώντας εκεί 5/5 νίκες επί της Χέρτα, όλες με over 2,5 (1-4, 2-6, 0-3, 2-4, 0-3)!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα - Λειψία: 2 & Οver 2,5 (απόδοση 2.14), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ