TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία διπλή ευκαιρία κι ένα διπλό

Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπάγερν
Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπάγερν © 2023 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Το Total Betting αναλύει το στοιχηματικό της Τρίτης και προτείνει δύο σημεία από το κύπελλο Γερμανίας και τη Ligue 1.

Στο κύπελλο Γερμανίας φτάσαμε στα ημιτελικά και η είδηση είναι πως από την τετράδα των σεμιφιναλίστ απουσιάζει η Μπάγερν, όπως και η Ντόρτμουντ: Φράιμπουργκ – Λειψία σήμερα ο πρώτος ημιτελικός, Στουτγάρδη – Άιντραχτ ο δεύτερος αύριο.

Το Φράιμπουργκ – Λειψία έχει όλα τα στοιχεία της… ματσάρας (21:45 Live από το SPORT24). Πρώτα από όλα, αποτελεί την επανάληψη του περσινού τελικού, όπου η Λειψία κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτι. Ταυτόχρονα, οι δύο ομάδες, παράλληλα με τον ημιτελικό, δίνουν και μάχη για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου μέσω του πρωταθλήματος, όπου η Φράιμπουργκ είναι στην 4η θέση με 56 βαθμούς (ισόβαθμη με την 3η Ουνιόν) και η Λειψία 5η με 54. Και κερασάκι στην τούρτα, το Σάββατο ξαναπαίζουν, πάλι στο Φράιμπουργκ, για το πρωτάθλημα σε ένα ματς πραγματικό "τελικό".

Το σετ των αποδόσεων θέλει φαβορί του 2.10 το διπλό της Λειψίας και φαντάζει υπερβολικό. Για τη Λειψία και τη διοίκησή της η έξοδός στο Champions League είναι πιο σημαντικός από ένα δεύτερο κύπελλο. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ πέρυσι έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας και φέτος, που ξαναφτάνει κοντά, η δίψα της για ρεβάνς είναι τεράστια. Στο κάτω κάτω, όταν αποκλείεις στον προηγούμενο γύρο ολόκληρη Μπάγερν μέσα στο Μόναχο, δεν μπορεί παρά να αισθάνεσαι πως φέτος είναι η χρονιά σου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το δεύτερο σημείο της δυάδας της Τρίτης έρχεται από τη Γαλλία και το εξ αναβολής Τουλούζ – Λανς (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Τουλούζ έρχεται από τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, καθώς το Σάββατο θριάμβευσε με 5-1 στον τελικό κυπέλλου επί της Ναντ και κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο. Τεράστια επιτυχία για μια ομάδα του μεγέθους της Τουλούζ και είναι λογικό, λίγα 24ωρα μετά τον τελικό και τα πανηγύρια, το μυαλό να μην έχει επανέλθει ακόμη, ειδικά βέβαια από τη στιγμή που η Τουλούζ είναι τελείως αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Λανς είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και κυνηγά να εξασφαλίσει τη θέση του Champions League (+5 από τη Μονακό) αλλά κυνηγάει και τη 2η Μαρσέιγ, που είναι στο +4 αλλά με ματς περισσότερο. Η Λανς έρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 στον "τελικό" με τη Μονακό, τρέχει ένα σερί 5-0-1 (μόνη ήττα στο Παρίσι από την Παρί) και αν μη τι άλλο είναι απόλυτα δικαιολογημένα το φαβορί του ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Λειψία: 1Χ (απόδοση 1.80) 21:45
  • Τουλούζ – Λανς: 2 (απόδοση 1.75) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ