TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μεξικάνικη ντρίμπλα

Ο άσος της Τσίβας Γουαδαλαχάρα Χιράμ Μίερ
Ο άσος της Τσίβας Γουαδαλαχάρα Χιράμ Μίερ © 2022 RINGO H.W. CHIU/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και παίζει μπάλα με το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Παιχνίδια Champions και Conference League το κυρίως μενού για σήμερα, μεταξύ αυτών και το Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα και το Γκόμελ – Άρης. Το Total Betting όμως θα ντριμπλάρει τα ευρωπαϊκά ματς και θα επικεντρώσει σε ένα μεταμεσονύχτιο παιχνίδι από το Μεξικό.

Κερέταρο – Τσίβας Γουαδαλαχάρα το ματς που μας ενδιαφέρει, στις 03:00 τα ξημερώματα. Τέσσερις αγωνιστικές έχουμε τρέξει στο πρωτάθλημα του Μεξικού, η Κερέταρο είναι 18η και τελευταία με 0-1-3 ρεκόρ (2-8 τέρματα) και η Τσίβας δεν πάει πολύ καλύτερα, 16η είναι με ρεκόρ 0-3-1 και έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ (1-2 τέρματα). Αυτή όμως είναι μόνο η πρώτη και επιφανειακή ανάγνωση της κατάστασης. Γιατί, αν το ψάξεις λίγο παραπάνω και αναλύσεις τις εμφανίσεις των ομάδων ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τσίβας είναι μακράν η πλέον αδικημένη ομάδα της φετινής λίγκας. Δες τα ένα ένα. 0-0 την πρώτη αγωνιστική με τη Χουάρες, όπου τα xGoals ήταν 2,00-0,77 υπέρ της, ήττα 0-1 από τη Σαν Λουίς τη 2η αγωνιστική, όπου κι εδώ τα xGoals ήταν 1,36-0,36 υπέρ της, 1-1 εκτός με τη Σάντος Λαγκούνα την 3η αγωνιστική, όπου ξανά κυριάρχησε στα xGoals (2,11-0,77), και τέλος το 0-0 εντός έδρας με τη Λεόν, σε ματς που πάλι νίκησε στα xGoals (1,58-0,70) παρότι μάλιστα έπαιξε στο τελευταίο μισάωρο με δέκα παίκτες.

Το πιάνεις το έργο, έτσι; Η Τσίβας σκοράρει 0,25 γκολ φέτος ανά ματς και δέχεται 0,50, ενώ βάσει των xGoals θα έπρεπε να σκοράρει 1,76 ανά ματς και να δέχεται 0,65! Κι ενώ στην κανονική βαθμολογία, όπως είπαμε, είναι 16η με 3 βαθμούς, στη βαθμολογία των xPoints (οι πόντοι που άξιζε να πάρει κάθε ομάδα βάσει των xGoals) είναι πρώτη με 8,7!

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Αντίθετα, η εικόνα της Κερέταρο δεν κρύβει κάποια αδικία. 0,50-2,00 είναι ο μέρος όρος των τερμάτων της ανά παιχνίδι σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές, 0,89-2,00 αυτός των xGoals. Και όντως και στη βαθμολογία των xPoints είναι επίσης τελευταία, όπως δηλαδή και στην κανονική.

Στο 2.57 είναι το διπλό της Τσίβας, καθόλου κακή απόδοση για τα δεδομένα του ματς, για την ακρίβεια αυτό που λέμε value bet. Ειδικά αν σκεφτείς πως η Κερέταρο (λόγω των φοβερών επεισοδίων που είχαν γίνει στο τέλος του περσινού Κλαουσούρα στο ματς με την Άτλας) έχει ποινή κεκλεισμένων των θυρών για όλη τη φετινή σεζόν (!) και παίζει τα εντός έδρας ματς της χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κερέταρο – Τσίβας Γουαδαλαχάρα: 2 (απόδοση 2.57) 03:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ