TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τρία διπλά

Ο Σέρχιο Κανάλες της Μπέτις πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022
Ο Σέρχιο Κανάλες της Μπέτις πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", Σεβίλλη | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money έστειλε ταμείο την Παρασκευή με τον κυπελλικό άσο της Μάντσεστερ Σίτι και σήμερα ποντάρει σε μία τριάδα που αγγίζει τον δεκαπλασιασμό.

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και προτείνει μία τριάδα από Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία.

Βέρντερ – Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η νύχτα με τη μέρα η εικόνα των δύο ομάδων μετά την επιστροφή της Bundesliga. Δύο ήττες η Βέρντερ, με 7-1 από την Κολωνία και 1-2 από την Ουνιόν, δύο νίκες η Βόλφσμπουργκ, με 6-0 τη Φράιμπουργκ και 5-0 μέσα στο Βερολίνο τη Χέρτα. Σίγουρα η Βέρντερ, όπως έδειξε στον πρώτο γύρο, δεν είναι τόσο κακή και πιθανόν κάποια στιγμή να ξαναϊσιώσει το καράβι, αλλά μέχρι τότε η διαφορά μομέντουμ δικαιολογεί απόλυτα το διπλό του 2.20.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Τρουά – Λανς (18:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Σταθερά στο κυνήγι της Παρί η Λανς. Μπορεί η λογική να λέει ότι κάποια στιγμή η Παρί θα πατήσει γκάζι, όμως η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι ότι η Λανς είναι μόλις ένα τρίποντο πίσω της. Στην έδρα της βέβαια στηρίζεται η Λανς (10-0-0 έναντι 3-5-1 εκτός έδρας), αλλά απέναντι σε μια Τρουά που ζορίζεται πολύ στην επιστροφή από το Μουντιάλ και έρχεται από τρεις σερί ήττες, είναι δικαιολογημένα φαβορί του 1.70, έχοντας μάλιστα και πολύ κόσμο μαζί της, που αναμένεται να κερδίσει τη μάχη της εξέδρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χετάφε – Μπέτις (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Μπέτις, από τις δυνάμεις της δεύτερης ταχύτητας στην Ισπανία, είναι πολύ πειστική φέτος και η 6η θέση της βαθμολογίας δεν λέει ψέματα. Έρχεται βέβαια από ήττα 1-0 από την Εσπανιόλ, όμως εκείνο ήταν το τρίτο ματς μετά από μια πολύ γεμάτη εβδομάδα, με ημιτελικό σούπερ καπ με την Μπαρτσελόνα στη Σαουδική Αραβία και ματς κυπέλλου με την Οσασούνα. Τώρα η Μπέτις έρχεται από κενή εβδομάδα, ο Πελεγκρίνι μετά από καιρό έχει πρακτικά πλήρη αποστολή και αντιμετωπίζει μια ομάδα σαφέστατα του χεριού της. Στο 2.60 το διπλό, αξίζει το ρίσκο του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ – Βόλφσμπουργκ: 2 (απόδοση 2.20) 16:30
  • Τρουά – Λανς: 2 (απόδοση 1.70) 18:00
  • Χετάφε – Μπέτις: 2 (απόδοση 2.65) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ