TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τρία bet builder έως το 8.00

Wolverhampton Wanderers' Hwang Hee-chan, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield in Liverpool, England Saturday, Jan. 7, 2023 (AP Photo/Jon Super)
Wolverhampton Wanderers' Hwang Hee-chan, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield in Liverpool, England Saturday, Jan. 7, 2023 (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO / RUI VIEIRA

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της παραμονής των Χριστουγέννων και ποντάρει σε τρία δυνατά στοιχήματα.

Ένα και μοναδικό το σημερινό παιχνίδι στην Premier League, αλλά πολύ σημαντικό το Γουλβς – Τσέλσι. Ναι μεν ομάδες με διαφορετικό ταβάνι και στόχους, όμως μέχρι στιγμής αυτό δεν αποτυπώνεται και στον πίνακα της βαθμολογίας, αφού η Τσέλσι είναι μόλις στο +3 από τους λύκους.

Η Γουλβς είναι σαφώς βελτιωμένη με τον Ο’ Νιλ στον πάγκο της, δεν τη λες εύκολη αντίπαλο ειδικά στο γήπεδό της. 3-3-0 τρέχει και σε βαρβάτα ματς με Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα, Νιούκαστλ και Τότεναμ, δείγμα του ότι δεν κωλώνει από φανέλες και ονόματα, ενώ σκοράρει και στα 15 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά, κόντρα σε μια Τσέλσι 1που μετράει 8 ήττες μέσα στο 2023 για το πρωτάθλημα (22 σε όλες τις διοργανώσεις), όσες είχε συνολικά το 2022 και το 2021. Παράλληλα, μόνο 2 φορές μέσα στο 2023 έχει κερδίσει δυο σερί ματς στην Premier League, ενώ δεν έχει σκοράρει σε 15 ματς. Δεδομένα που κάνουν ελκυστική την κόντρα του φαβορί, με τη διπλή ευκαιρία 1Χ στο 1.95.

Εξαιρετική σεζόν ως τώρα στη Γουλβς από τον Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης στράικερ έχει σκοράρει σε 17 ματς στην Premier League, όσα συνολικά είχε πετύχει τις δυο προηγούμενες χρονιές στην ομάδα μέσα από 57 εμφανίσεις. Μάλιστα από τα οκτώ αυτά γκολ, τα έξι είναι στο Μόλινιου, μόνο ο Σαλάχ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ σε εντός έδρας ως τώρα. Το anytime του Χουάνγκ σε Bet Builder με το 1Χ μας δίνει απόδοση 6,00.

Την αγωνιστική στην Πρέμιερ Σκωτίας κλείνει το Μάδεργουελ – Ρέιντζερς. Από το καλό στο καλύτερο οι φιλοξενούμενοι, έχουν κλείσει αποφασιστικά την ψαλίδα από την πρωτοπόρο Σέλτικ και αν κερδίσουν τα δύο παιχνίδια που χρωστούν, θα ανέβουν εκείνοι στην κορυφή. Αήττητος ακόμα ο τεχνικός Κλεμάν από τότε που ανέλαβε, κερδίζοντας παράλληλα την κορυφή στον όμιλο του Europa League. Θα κάνει λογικά το καθήκον της εδώ η Ρέιντζερς, δεν λένε πάντως πολλά οι τιμές του διπλού κοντά στο 1,30.

Θα κατέβει εξάλλου στο γήπεδο χωρίς πέντε άκρως υπολογίσιμους μέσους και αντιμετωπίζει εδώ μια Μάδεργουελ που έχει ζορίσει φέτος το Old Firm (0-1-2, στο γκολ οι δύο ήττες). Υπάρχει και τεράστια ανάγκη στη Μάδεργουελ για κάτι θετικό, καθώς μετρά 14 σερί ματς χωρίς νίκη.

Πάμε σε άλλες επιλογές, βασικότερη εξ αυτών το anytime του Σίμα. Λίρα εκατό ο 22χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός, αποτελεί την πιο πετυχημένη μεταγραφή της ομάδας και κουβάλησε το κουπί, ακόμα και όταν οι υπόλοιποι... σέρνονταν. Πέντε γκολ έχει πετύχει στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, διόλου απίθανο ακόμα ένα εδώ. Στο 2,30 το σενάριο αυτό.

Ενδιαφέρον βγάζει ακόμα ένα στατιστικό της Μάδεργουελ. Οι χαλυβουργοί παρουσιάζουν πολύ χαμηλά νούμερα στο α’ ημίχρονο των αγώνων τους (μόλις τρία γκολ υπέρ-11 κατά), σε αντίθεση με το β’, όπου τα παιχνίδια τους απογειώνονται (17 γκολ υπέρ-18 κατά). Την ίδια στιγμη, η Ρέιντζερς πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ της στο διάστημα 76’-90’ (12), επομένως μπορούμε να ψάξουμε το "περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο". Στο 4,20 οι δύο αυτές επιλογές συνδυασμένες.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας, η Φενερμπαχτσέ πάει με φόρα από τη νίκη με 4-3 στην έδρα της τρίτης Καϊσερίσπορ και με το 1-0 επί της Καραγκιουμρούκ, αποτέλεσμα που την κράτησε ισόβαθμη στο ρετιρέ. Η νίκη, έτσι όπως έχει πάει το πρωτάθλημα, θα είναι… μισό πρωτάθλημα. Ομάδες με εξαιρετική ποιότητα επιθετικά, το G/G έχει τον πρώτο λόγο στο 1,56.

Σε φουλ φάση ο Ικάρντι, 12 γκολ και πέντε ασίστ, ο επιδραστικότερος παίκτης της Γαλατασαράι.

Τέλος, τα παιχνίδια αυτά έχουν συνήθως αποβολή (ή αποβολές), όπως συνέβη στα 7 από τα τελευταία 12. Το Over 0,5 σε κόκκινη πληρώνει 2,25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάδεργουελ – Ρέιντζερς: Bet Builder να σκοράρει ο Σίμα & περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (απόδοση 4,20), 14:00
  • Γουλβς – Τσέλσι: Bet Builder 1X & να σκοράρει ο Χουάνγκ (απόδοση 6.00), 15:00
  • Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι: Bet Builder Goal/Goal & να σκοράρει ο Ικάρντι & κόκκινη κάρτα (απόδοση 8.00), 18:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ