TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τον αναβαθμισμένο ρόλο του Σίκμα στο 6.70

Ο Σίκμα
Ο Σίκμα EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της κρίσιμης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να το κερδίσουν με κάθε κόστος, ευρισκόμενοι σε μια ειδική και έκτακτη συνθήκη, ειδικά κάτω από τα καλάθια. Με τους Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ εκτός μάχης και τον Φίλιπ Πετρούσεφ ουσιαστικά εκτός, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει διαθέσιμους για τη θέση "5" μόνον τον Λιουκ Σίκμα αλλά και τον νεοφερμένο Μόουζες Ράιτ.

Για τον οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως "θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του παίκτη με μία μόνο προπόνηση", καθώς πρόκειται για πολύ έκτακτη κατάσταση. Δύσκολα βέβαια να του δώσει τον άφθονο χρόνο συμμετοχής, έτσι το "κουπί" στη θέση "5" θα το τραβήξει ο Σίκμα, κόντρα στην παλιά του ομάδα. Στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ ο έμπειρος Αμερικανός ανταποκρίθηκε έξοχα με νταμπλ-νταμπλ (10 πόντοι και 10 ριμπάουντ), πάμε σε ένα εφικτό όριο στα ριμπάουντ, το Over 5,5 για να ξεπεράσει.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Οι ασίστ του Γουόκαπ και ο κλασικός Πίτερς

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει ένα καλό δημιουργικά παιχνίδι από τον Τόμας Γουόκαπ. Ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού δεν είναι στα καλύτερά του εσχάτως στη EuroLeague, σε ό,τι έχει να κάνει με το σκοράρισμα, είναι σε εννιά διαδοχικά ματς με μονοψήφιο αριθμό πόντων, ωστόσο μπορεί να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του. Με Μακάμπι και Ρεάλ μοίρασε 12 ασίστ (7+5), μπορεί να ξεπεράσει αυτό το όριο των 5,5 ασίστ.

Και φυσικά ο κλασικός Άλεκ Πίτερς, στη λειψανδρία των ψηλών θα πάρει και αυτός πολύ χρόνο συμμετοχής, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να στερηθεί τον καλύτερο σκόρερ του. Στους 15 πόντους ο μέσος όρος του Αμερικανού, ποντάρισμα στο να ξεπεράσει το Over 15,5.

Στο σύνολο λοιπόν: Το Bet Builder των Over 15,5 πόντων του Πίτερς, των Over 5,5 ριμπάουντ του Σίκμα και των Over 5,5 ασίστ του Γουόκαπ πληρώνει 6.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: Πίτερς Over 15,5 πόντοι & Σίκμα Over 5,5 ριμπάουντ & Γουόκαπ Over 5,5 ασίστ (απόδοση 6.70), 21:15
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ