TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 2.15 του Μπόνο

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 2.15 του Μπόνο
@2022 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τον μικρό τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Κροατία και το Μαρόκο και ποντάρει πάνω στον Μπόνο.

Μία και σήμερα έμεινε λοιπόν για να ολοκληρωθεί το Μουντιάλ του Κατάρ. Σήμερα ο μικρός τελικός Μαρόκο – Κροατία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24) και αύριο ο μεγάλος, Αργεντινή – Γαλλία.

Για τον μικρό τελικό ισχύει ο γνωστός άγραφος νόμος του στοιχήματος, ποτέ μην παίζεις σε "φιλικό", σε παιχνίδι που δεν διακυβεύεται τίποτα. Σίγουρα σε έναν μικρό τελικό υπάρχει το γόητρο και η τιμητική 3η θέση, αλλά καταλαβαίνεις τι λέμε. Πέρα από το ότι και οι δύο προπονητές θα κάνουν αλλαγές, και για το Μαρόκο και για την Κροατία η διοργάνωση είναι ήδη απόλυτα επιτυχημένη, καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάθει τίποτα αν χάσει και δεν θα κατακτήσει τίποτα αν νικήσει.

Το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι τα γκολ. Παραδοσιακά, στους μικρούς τελικούς υπάρχει μεγαλύτερη χαλαρότητα και συνήθως βλέπουμε γκολ: Από το 1978 και μετά, σε έντεκα μικρούς τελικούς, είχαμε δέκα Over 2,5 και μόνο ο τελευταίος, το Βέλγιο – Αγγλία 2-0 στη Ρωσία, έμεινε στο Under. Και οχτώ στα δέκα αυτά Over 2,5 ήταν ταυτόχρονα και G/G & Over 2,5.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Αν λοιπόν σε τρώει το χέρι σου, η πιο λογική σκέψη είναι αυτή. Είτε το 1.90 του απλού Over 2,5 είτε το 2.20 του G/G & Over 2,5. Από την πλευρά μας πάντως, θα σου ρίξουμε μια άλλη ιδέα στο τραπέζι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ

Πέρα από το μεγάλο ερώτημα για το ποια θα είναι τελικά η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022, στο Μουντιάλ υπάρχουν και κάποιες ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες: Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ, ποιος θα πάρει τη χρυσή μπάλα, ποιος θα είναι ο πολυτιμότερος νέος παίκτης και, τέλος, ποιος τερματοφύλακας θα πάρει τα χρυσά γάντια.

Σε αυτό το τελευταίο, τα χρυσά γάντια, το φαβορί είναι ο Μπόνο του Μαρόκου στο 2.15, ενώ ακολουθούν ο Μαρτίνες της Αργεντινής στο 3.00, ο Κροάτης Λιβάκοβιτς στο 6.00 και ο Ούγκο Λορίς στο 7.00. Αυτά τα στοιχήματα είναι παράξενα γιατί δεν βγαίνουν καθαρά αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο, αλλά αποφασίζονται από την επιτροπή της FIFA. Σίγουρα μετράνε κάποια χειροπιαστά στοιχεία (οι καθαρές εστίες, οι αποκρούσεις, τα πέναλτι, το πόσο καλά πήγε η ομάδα του κτλ.), αλλά μέχρι εκεί, η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα σε ένα γραφείο.

Αγωνιστικά, ανάλογα βέβαια και τι θα γίνει και στον μεγάλο τελικό αύριο, και οι τέσσερις διεκδικητές έχουν πολύ καλές πιθανότητες, ειδικά οι τρεις πρώτοι έχουν κάνει εξαιρετικό τουρνουά. Αλλά εξωαγωνιστικά ο Μπόνο φαίνεται ότι τικάρει περισσότερα κουτάκια. Το Μουντιάλ του Κατάρ χρησιμοποιήθηκε από τη FIFA για να προωθήσει το προϊόν σε νέες αγορές, δηλαδή στον αραβικό κόσμο. Οι δύο ομάδες της Αραβικής Χερσονήσου (η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ) δεν βοήθησαν πάρα πολύ, όμως το Μαρόκο ήταν ο καλύτερος πρεσβευτής της Βόρειας Αφρικής και ενδεχόμενη βράβευση του Μπόνο θα λειτουργήσει και ως συνολική επιβράβευση του ποδοσφαίρου εκτός Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πολυτιμότερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης: Μπόνο (απόδοση 2.15)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ