TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι για γκολ ο μικρός τελικός

Ο Μπόρνα Σόσα μαρκάρει τον Χακίμ Ζίγιες στο παιχνίδι της Κροατίας με το Μαρόκο στο Μουντιάλ 2022
Ο Μπόρνα Σόσα μαρκάρει τον Χακίμ Ζίγιες στο παιχνίδι της Κροατίας με το Μαρόκο στο Μουντιάλ 2022 © 2022 AIJAZ RAHI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καταλήγει σε δύο επιλογές.

Ο μικρός τελικός είναι ο μοναδικός αγώνας στο Μουντιάλ (17:00 ANT1, Live από το SPORT24), που οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν απελευθερωμένα. Κανένας δεν περιμένει να κρίνει την παρουσία μίας ομάδας στη διοργάνωση από το αν κέρδισε ή έχασε στο μικρό τελικό. Αυτό που μένει είναι πως έφθασε μέχρι μέχρι τα ημιτελικά, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ειδικά για την Κροατία και το Μαρόκο, το γεγονός πως έφθασαν ως εδώ αποτελεί την απόλυτη υπέρβαση. Οι Κροάτες κατάφεραν να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο. Παρότι πήγαν στο Μουντιάλ με ένα πολύ γερασμένο ρόστερ, που είναι το μεγαλύτερο σε μέσο όρο ηλικίας, που παίζει ποτέ στη φάση των νοκ άουτ, έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά.

Η Ομάδα του Ντάλιτς απέκλεισε στη φάση των ομίλων σε τελικό πρόκρισης το Βέλγιο. Κατάφερε να αντέξει τα τρεξίματα της Ιαπωνίας και άφησε εκτός διοργάνωσης το μεγάλο φαβορί. Οι Κροάτες κατάφεραν κάτι που θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε δύο ομάδες που δεν σταματούν να τρέχουν, προκρίθηκαν παρότι έμειναν πίσω στο σκορ.

Κόντρα στην Αργεντινή ωστόσο, νικήθηκαν ξεκάθαρα από το τακτικό πλάνο του Σκαλόνι, που τους άφησε την μπάλα και τους χτύπησε με την ταχύτητα του Αλβάρες, ανάμεσα στους στόπερ.

Βγάζει μέχρι τέρμα το χαρακτήρα του

Το Μαρόκο από το ξεκίνημα έδειξε πως μπορεί να γίνει η έκπληξη του Μουντιάλ. Πήρε στην πρεμιέρα τη λευκή ισοπαλία απέναντι στον σημερινό της αντίπαλο. Στη συνέχεια πάτησε το Βέλγιο και επικράτησε του Καναδά. Πήρε την πρώτη θέση σε έναν δύσκολο όμιλο και τιμώρησε στους 16 τους Ισπανούς, που έκαναν το λάθος να διαλέξουν μονοπάτι.

Στα προημιτελικά, το σύνολο του Ρεγκραγκί τιμώρησε τα λάθη του Σάντος και έγραψε ιστορία. Έγινε η πρώτη ομάδα από την αφρικανική ήπειρο που φτάνει στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συνήθως οι μικροί τελικοί είναι πιο ανοιχτά παιχνίδια και οι ομάδες παίζουν απελευθερωμένα. Σε αυτή τη λογική, το Goal/Goal στο 1.70 έχει ενδιαφέρον.

Το Μαρόκο έχει να διαχειριστεί τους τραυματισμούς των Σάις, Αγκέρντ και Μαζραουί, όμως έδειξε και στον ημιτελικό τον χαρακτήρα του. Παρότι το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα ήθελε και δέχτηκε νωρίς γκολ, έβγαλε ψυχή και είχε φάσεις για να σκοράρει. Θα έχει μαζί του και τον κόσμο και στους ημιτελικούς φάνηκε πως έχει κρατήσει περισσότερες δυνάμεις από τους Κροάτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κροατία - Μαρόκο

  • Goal/Goal (απόδοση 1.70)
  • Κατάκτηση τρίτης θέσης Μαρόκο (απόδοση 2.18)

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ