TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την κοινή λογική

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την κοινή λογική
EUROKINISSI

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει στοίχημα στον τρίτο τελικό της Basket League.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη το 2-0 στο μεγάλο τελικό της Basket League και πλέον έχει τα πάντα υπέρ του εν όψει του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ και είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη… σκούπα και να κάνει το νταμπλ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο δεύτερο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως όλα άλλαξαν. Το 46-32 του ημιχρόνου μετατράπηκε σε 56-61 μόλις σε δέκα λεπτά και οι Πειραιώτες με φουλ ψυχολογία και αυτοπεποίθηση διαχειρίστηκαν ιδανικά τη συνέχεια και έκαναν άνετα το 2-0 με 78-72. Για το πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός νίκησε πάρα πολύ εύκολα και μάλιστα χωρίς να πατήσει γκάζι.

Δες εδώ όλες τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων του Match Money

Γενικότερα οι "ερυθρόλευκοι" βγάζουν μια φοβερή συσπείρωση και είναι προφανές πλέον ότι υπερέχουν κατά κράτος ποιοτικά έναντι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό τους παρά μόνο το 3-0 και μάλιστα με μια επιβλητική νίκη, που θα ξεπλύνει εν μέρει τα όσα… τράβηξαν τα προηγούμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικές, μάλιστα, οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ: "Δεν διεκδικούσαμε για 2,5 χρόνια κάποιον τίτλο, σεβαστήκαμε μια απόφαση που πάρθηκε, όμως επιστρέψαμε και πάμε να πάρουμε ακόμα ένα παιχνίδι για τον τίτλο". Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μετά το πρώτο παιχνίδι φώναζε ότι θέλει να πάει όσο το δυνατό συντομότερα διακοπές!

Με την ψυχολογία στα ύψη, τη δεδομένη διάθεση για μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αλλά και υπέρ του την πολύ μεγάλη ποιοτική διαφορά, ο Ολυμπιακός είναι δίκαια το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσει και στο Game 3, όπως αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Το ΣΕΦ θα είναι καυτό, ο Βόβορας έδειξε στους δύο προηγούμενους τελικούς ότι ακόμη δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και ότι δεν μπορεί να εμφανίσει άσους από το μανίκι, οπότε όλα σήμερα δείχνουν… Ολυμπιακό. Ακόμη και με το χάντικαπ να βρίσκεται στο 11,5, ο άσος παίζεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 1 -11,5 (απόδοση 1.90), 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ