TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την αντίδραση του Ολυμπιακού στο 2.70

Ο Γουίλιαμς-Γκος
Ο Γουίλιαμς-Γκος EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της σημαντικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν, για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός είδε την Τρίτη το νικηφόρο σερί έξι αγώνων στη EuroLeague να διακόπτεται, με την ήττα με 85-72 από την Αναντολού Έφες. Η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να έχει συνέπεια στην περιφερειακή άμυνα και είδε τους Τούρκους να ευστοχούν σε 14/27 τρίποντα, στο ματς με τη Βιλερμπάν θα ψάξει την άμεση αντίδραση. Εκ των ουκ άνευ η νίκη για τους Ερυθρόλευκους κόντρα σε μια αδιάφορη ομάδα, θα ασχοληθούμε με τα ειδικά στοιχήματα παικτών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ανοίξει το ροτέισον και μπορεί να επωφεληθεί ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ δεν βοήθησε με την Έφες, μένοντας στους 2 πόντους σε μόλις 10 λεπτά συμμετοχής, κόντρα στη Βιλερμπάν θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο και μπορεί να ξεπεράσει τον μέσο όρο του (5,3 πόντοι). Εφικτό το Over 5,5 πόντων του Σέρβου.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Οι ασίστ του Γουίλιαμς-Γκος

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να ξεκουράσει όσο γίνεται περισσότερο τον καταπονημένο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος παίζει με πρόβλημα στον αστράγαλο εδώ και εβδομάδες. Ήταν επηρεασμένος στο ματς με την Αναντολού Έφες και έμεινε στο μηδέν με 0/5 σουτ, κόντρα στη Βιλερμπάν αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πρωτοβουλίες ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ μοιράζει 3 ασίστ κατά μέσο στη Euroleague και θα ποντάρουμε στο να πιάσει αυτήν την επίδοση με αντίπαλο τη γαλλική ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Πετρούσεφ Over 5,5 πόντοι & Γουίλιαμς-Γκος Over 2,5 ασίστ (απόδοση 2.70), 21:15
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ