TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα φαβορί, Bet Builder στο 2.00 και το 2.20

Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023
Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε δύο συνδυαστικά στοιχήματα, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στα φαβορί.

Γιουβέντους – Ουντινέζε: Η Γιουβέντους έχασε με 1-0 από την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι και πλέον είναι στο -7 από την κορυφή, έχοντας τα ίδια παιχνίδια με την αντίπαλό της. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα είναι ήδη στα χέρια των «νερατζούρι» και η Γιουβέντους θα πρέπει να περιοριστεί στην διατήρηση της δεύτερης θέσης.

Στο ματς με την Ουντινέζε ο προπονητής Μαξ Αλέγκρι θα έχει προβλήματα στην επίθεση καθώς ο αρχισκόρερ Βλάχοβιτς χτύπησε στο Μιλάνο και δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει ενώ και ο β’ σκόρερ Κιέζα δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελε, μετά από τραυματισμό. Το πιθανότερο λοιπόν είναι η Γιουβέντους να το πάει στο ρυθμό που συνηθίζει, στις λίγες φάσεις και την ικανότητά της να κερδίζει τα ματς στο 1-0 ή στο 2-0.

Στο 2.00 η απόδοση να κερδίσει το ματς η Γιουβέντους, σε συνδυασμό με το Under 3,5.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι με φαβορί, αν και η Τσέλσι είναι πλήρως αλλοπρόσαλλη και φέτος, Πώς να εξηγηθεί το γεγονός των δύο διαδοχικών συντριβών στο πρωτάθλημα, με 4-1 από τη Λίβερπουλ και 4-2 από τη Γουλβς (εντός έδρας), μεσοβδόμαδα όμως πήγε να παίξει κύπελλο με την εξαιρετική φέτος Άστον Βίλα και την νίκησε πεντακάθαρα με 3-1. Παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση και προφανώς και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην Τσέλσι λοιπόν, η οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αντίπαλα προβλήματα. Για διάφορους λόγους από την Πάλας θα λείψουν κομβικοί παίκτες, με κυριότερους τον μεσοεπιθετικό Έζε (5 γκολ), τον εξτρέμ Ολίσε (6 γκολ) και τους βασικότατους αμυντικούς Γουόρντ και Γκουέ. Ο προπονητής Χόγκσον είναι σε δύσκολη θέση, η Τσέλσι έχει την πρώτη τύχη.

Στο 2.20 πολύ καλή η απόδοση στο Bet Builder του διπλού με το Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Ουντινέζε: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.20), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ