TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα αουτσάιντερ στους ημιτελικούς του Europa League

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος με την περίπτωση της Λεβερκούζεν. Μοιάζει να υπερασπίζεται το ρεκόρ της και η… μεταφυσική, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Ντόρτμουντ και Στουτγάρδη ισοφάρισε στο 97’, ενώ στο τελευταίο ευρωπαϊκό (Γουέστ Χαμ) είχε βρει γκολ στο 89’ για να πάρει το 1-1. Στα προημιτελικά, απέναντι στην Καραμπάγκ, είχε μετατρέψει το 1-2 σε 3-2 με γκολ στο 93’ και το 98’. Έχει πετύχει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μετά το 88’ και το απίθανο αήττητο σερί της έχει φτάσει στα 46 παιχνίδια.

Ωστόσο, φαβορί του 2,00 στο Ολίμπικο δεν μπορεί να είναι η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, όση ποιότητα και ρέντα και αν διαθέτει. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Με την Καραμπάγκ εκτός έφερε 2-2 (ισοφαρίζοντας από 2-0 με γκολ στο 92’) και με τη Γουέστ Χαμ κινδύνευσε να ηττηθεί με 2-0 και να οδηγηθεί στην παράταση.

Ένας ημιτελικός Europa League και δη απέναντι σε μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα δεν έχει καμία σχέση με κανέναν παιχνίδι Bundesliga. Η Ρόμα έχει παίξει δύο σερί τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων και έχει αποκλείσει ήδη την εξαιρετική Φέγενορντ, την Μπράιτον (με τεσσάρα) και (με δύο νίκες) τη Μίλαν. Παράλληλα έχει σερί 10-1-0 εντός έδρας στην Ευρώπη. Και δεν ζητάμε καν να νικήσει, αλλά να μην ηττηθεί στην έδρα της, στο 1,80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπριζ έχει πιάσει το peak σε απόδοση στο πιο κατάλληλο timing, μετρώντας εφτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα, Ευρώπη. Είδαμε με τον ΠΑΟΚ πόσο καλοδουλεμένο σύνολο είναι και πόσο άνετα πήρε την πρόκριση. Την τελευταία εβδομάδα έριξε συνολικά εφτά γκολ στην Γκενκ, εντός (4-0) και εκτός (3-0). Μέσα σε όλα, έχει νικήσει και τις Αντερλεχτ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, γενικώς μετά την αντικατάσταση του Ρόνι Ντέιλα με τον Νίκι Χάγεν το επίπεδο του παιχνιδιού της έχει ανέβει κατακόρυφα. Σε αυτές τις εφτά σερί νίκες τα τέρματά της είναι 18-2.

Η Φιορεντίνα δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι της, με μόνο τρεις νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκε την παράταση στον εντός έδρας επαναληπτικό για να αποκλείσει την Βικτόρια Πλζεν, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 66’. Ακόμα όμως και να ήταν φορμαρισμένοι οι «βιόλα», ο άσος απέναντι σε αυτή την Μπριζ δεν θα ήταν για 1,80. Πάμε στην κόντρα χωρίς κανένα δισταγμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ: Χ2 (2.05), 22:00
  • Ρόμα - Λεβερκούζεν: 1Χ (1.80), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ