TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Πάρμα στο 2.30 και Σαμπντόρια στο 2.20

Ο Αντρέα Πίρλο
Ο Αντρέα Πίρλο @ 2020 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το Match Money σκανάρει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου στη Serie B και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Μπρέσια – Πάρμα: Η Πάρμα παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Serie B εξασφάλισε και μαθηματικά τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνας. Με εμφάνιση υπεροχής στο ματς του Σαββάτου επικράτησε με 3-1 της Τερνάνα, απαντώντας στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε, μόλις στο 5’. Και δείχνει ικανή να χτίσει από τώρα διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της, στην προσπάθεια για το τσεκάρισμα της απευθείας ανόδου στη Serie A.

Και έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια. Μια Μπρέσια που ναι μεν μετρά δύο διαδοχικές νίκες επί των Κόμο (2-0) και Καταντζάρο (3-2), τις πήρε όμως με αρκετή τύχη ενώ κόντρα στην Πάρμα δεν θα έχει διαθέσιμο τον πολύτιμο μέσο και αρχηγό της, Μπίζολι, λόγω τιμωρίας. Το διπλό της Πάρμα σε απόδοση 2.30 έχει απόλυτη αξία.

Παλέρμο – Κρεμονέζε: Παλέρμο εναντίον Κρεμονέζε, μάχη στα ψηλά της βαθμολογίας, δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, είτε απευθείας είτε μέσω των playoffs. Οι γηπεδούχοι Σικελοί στα τελευταία τους παιχνίδια επιδεικνύουν μεγάλες επιθετικές αρετές αλλά και τρομερές αμυντικές αδυναμίες. Τα αποτελέσματα τα λένε όλα: δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με 3-3 σε Πάρμα και Κόμο, ενδιάμεσα είχαν επικρατήσει με 3-2 της Πίζα.

Και η Παλέρμο έχει σημαντικές ελλείψεις στην άμυνα, τραυματία τον Λουτσιόνι και τιμωρημένο τον Μαρκόνι, ενώ και ο στόπερ Τσεκαρόνι προέρχεται από τραυματισμό, είναι δύο μήνες εκτός και στην καλύτερη να βρεθεί στον πάγκο. Αρκετά προβλήματα και θα πάει το παιχνίδι ξανά σε γρήγορο τέμπο, το ματς ξεκινά πρακτικά από το 1-1. Το Goal/Goal σε τιμή 1.70 είναι αποδεκτό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σαμπντόρια – Μπάρι: Η Σαμπντόρια προέρχεται από μεγάλο κάζο στην έδρα της, ηττήθηκε με 3-2 από την ουραγό Φεραλπισαλό, πάνω που έτρεχε την καλύτερη περίοδο φόρμας από το ξεκίνημα της σεζόν. Μετρούσε πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια και με την ήττα αυτή έκανε πισωγύρισμα. Ωστόσο είναι ομάδα που κατά κανόνα αντιδρά στις αποτυχίες και στο παιχνίδι με την Μπάρι, ξανά στην έδρα της, έχει αυτήν την ευκαιρία.

Η Μπάρι προέρχεται από άθλια εμφάνιση στο 0-0 με την Κοζέντσα, παιχνίδι στο οποίο έκανε ελάχιστες φάσεις και δικαίως αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της. Η Μπάρι μετά τον τραυματισμό του Ντιαό έχει χάσει τη δυναμική στην αντίπαλη περιοχή και δυσκολεύεται να απειλήσει τους αντιπάλους της, τα ίδια προβλήματα θα έχει και στη Γένοβα. Ο άσος σε απόδοση 2.20 δεν περνά απαρατήρητος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέσια – Πάρμα: 2 (απόδοση 2.30), 16:00
  • Παλέρμο – Κρεμονέζε: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:00
  • Σαμπντόρια – Μπάρι: 1 (απόδοση 2.20), 21:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ