TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με όρεξη και ενέργεια η Ελλάδα

/  -  (EUROKINISSI)
/ - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Εν αναμονή της έναρξης του Euro, το μεσοβδόμαδο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι πιο τα πιο στεγνά της σεζόν. Προφανώς υπάρχει και η αποχή ως επιλογή αυτές τις μέρες, σε κάθε περίπτωση η αυτοσυγκράτηση στο ποντάρισμα είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Πάμε να δούμε αν μπορεί να βγει κάτι από τα σημερινά φιλικά παιχνίδια, τελευταία πριν από την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, την ερχόμενη Παρασκευή.

Η Ελλάδα είχε εξαιρετική εικόνα στο φιλικό με τη Γερμανία, η ισοπαλία ήταν το λιγότερο που άξιζε. Η Εθνική έβγαλε διάθεση και - παρά την εποχή - ένταση, παίζοντας το ματς σαν επίσημο.

Αν κάνει το ίδιο και με τη Μάλτα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάρει τη νίκη. Οι Μαλτέζοι δέχτηκαν εφτά γκολ την Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο, στο Γκρόντιχ της Αυστρίας, από την Τσεχία και λογικά θα το γυρίσουν τώρα σε διάταξη… πούλμαν. Με το στιλ που παίζει η Ελλάδα δεν θα είναι εύκολο να φτάσει τόσο ψηλά το σκορ, αλλά είναι και καλές οι πιθανότητες να μην δεχτεί γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μετά το 0-0 στη Γερμανία με αρκετούς βασικούς, η Ουκρανία πειραματίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην Πολωνία την Παρασκευή και πέρασε ένα «βασανιστικό» πρώτο ημίωρο, με παθητικό τριών γκολ. Δεν υπήρχε αμυντική συνοχή στις στημένες μπάλες - έτσι προήλθαν τα δύο από τα τρία γκολ - ενώ ο τρίτος γκολκίπερ (Μπούστσμαν) δέχτηκε γκολ με μια ακίνδυνη σέντρα – σουτ εκτός περιοχής.

Ο Ρεμπρόφ χρησιμοποίησε μόνο τρεις βασικούς στην ενδεκάδα και στο δεύτερο μέρος, που τους υπερδιπλασίασε, η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη. Λογικά, στο σημερινό φιλικό στη Μολδαβία, θα προβάρει την ενδεκάδα του Euro και της πρεμιέρας απέναντι στη Ρουμανία. Η Μολδαβία στα επίσημα είναι σκληρό καρύδι, αλλά στο 3-2 με την Κύπρο έβγαλε soft χαρακτήρα (14 τελικές είχε η ομάδα του Κετσπάγια) και η διαφορά ποιότητας είναι σημαντική. Το διπλό σε combo με over 1,5 στο 1,83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάλτα – Ελλάδα 2 & N/G (απόδοση 2.05), 19:00
  • Μολδαβία – Ουκρανία 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.83), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ