TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Ντεμίροβιτς η Άουγκσμπουργκ στο 4.85

Augsburg's Ermedin Demirovic, center, is hugged by teammates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Augsburg's Ermedin Demirovic, center, is hugged by teammates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Άουγκσμπουργκ κάνει εξαιρετική πορεία και διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην ελλιπή Ουνιόν Βερολίνου, στην πρεμιέρα για την 29η αγωνιστική της Bundesliga. Bet Builder σε απόδοση 4.85.

Η Άουγκσμπουργκ κάνει εξαιρετική πορεία, βρίσκεται να διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο και το περασμένο Σάββατο γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από σερί 4-1-0, το 3-1 από την Χόφενχάιμ. Ωστόσο είναι ομάδα με βάσεις και αρχές στο παιχνίδι της και μπορεί να βγάλει αντίδραση στο ματς με την Ουνιόν Βερολίνου.

Η οποία το πάλεψε στο ματς με την επίδοξη πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν και ηττήθηκε με 1-0, με γκολ στο 45’. Η ομάδα του Βερολίνου ακολουθεί πολύ προσεκτική τακτική εδώ και καιρό, παίζει πίσω από την μπάλα και έτσι κρατά χαμηλά το σκοράρισμα, τα 12 από τα τελευταία ματς ήταν Under 2,5. Θα πάρουμε τις πιθανότητες της Άουγκσμπουργκ καλύπτοντας με την ισοπαλία και το Under 3,5, ακριβώς λόγω της ικανότητας της Ουνιόν να κρατά τα σκορ της χαμηλά.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σκοράρισμα η Άουγκσμπουργκ έχει το εύκολο γκολ στο πρόσωπο του Ερμεντίν Ντεμίροβιτς. Ο Βόσνιος φορ έχει πετύχει 15 τέρματα σε 27 συμμετοχές, βρήκε δίχτυα στην ήττα με 3-1 από την Χοφενχάιμ, είναι ο παίκτης κύρια απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Επιλέγουμε στο Bet Builder το γκολ του Ντεμίροβιτς.

BetBuilder με τη διπλή ευκαιρία 1Χ, το Under 3,5 και το γκολ του Ντεμίροβιτς, σε απόδοση 4.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου: 1Χ & Under 3,5 γκολ & Ντεμίροβιτς anytime σκόρερ (απόδοση 4.85), 21:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ