TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με νωπές ακόμη τις μνήμες

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας 2023 DAVE THOMPSON / AP PHOTO

Αγγλία – Ιταλία το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας από τα προκριματικά του Euro.

Οι Άγγλοι, όπως συνήθως στα προκριματικά, κάνουν καλή πορεία και ουσιαστικά έχουν ήδη προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης. Ακόμη πάντως μαθηματικά δεν έχουν κλειδώσει το εισιτήριο και βέβαια ένα ματς απέναντι στην Ιταλία στο Γουέμπλεϊ, με τις μνήμες του τελικού του 2021 ακόμη νωπές, δίνει έξτρα κίνητρο (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Αγγλία πετυχαίνει την Ιταλία σε μεταβατική κατάσταση μετά την αλλαγή στον πάγκο της και τον ερχομό του Σπαλέτι, μπερδεμένη με το στοιχηματικό σκάνδαλο που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα και φυσικά σε αγωνιστική πίεση, αφού η πρόκριση θα παιχτεί στο φινάλε και στο ματς με την Ουκρανία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο 1.70 φτάνει ο άσος, κι όσο κι αν στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο εθνικές δικαιολογείται η Αγγλία να είναι καθαρό φαβορί, η αλήθεια είναι πως φαίνεται κάπως μικρός για ένα παιχνίδι Αγγλία – Ιταλία. Ανεβαίνει πάντως σχετικά εύκολα μια μονάδα πάνω αν τον συνδυάσουμε με το γκολ του Χάρι Κέιν. Πάντα η αιχμή του δόρατος στα "λιοντάρια", με 9 γκολ σε δέκα παιχνίδια με την Μπάγερν φέτος και 5 σε πέντε παρουσίες του στα προκριματικά, το ένα από αυτά στη νίκη της Αγγλίας επί της Ιταλίας στη Νάπολη την άνοιξη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία – Ιταλία: 1 & anytime Κέιν (απόδοση 2.77) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ