TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία δυάδα τετραπλασιασμού

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία δυάδα τετραπλασιασμού
@2022 AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και επιλέγει μία δυάδα τετραπλασιασμού από το Europa League και το Conference League.

Το Europa League και το Conference League, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και στοιχηματικά, είναι ιδιαίτερες διοργανώσεις που θέλουν πολλή προσοχή. To Total Betting του Match Money λοιπόν θα πάει σήμερα… σεμνά και ταπεινά, με μια δυάδα που πληρώνει γύρω στο 4.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ένα ματς κυπριακής ομάδας με τούρκικη είναι προφανώς ματς ειδικών συνθηκών, όμως στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα της ΑΕΚ Λάρνακας με τη Φενερμπαχτσέ υπάρχει και σοβαρή διαφορά ποιότητας (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Στο ματς πριν από μια βδομάδα στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Κύπριους (2-0 με 2,29-0,23 xGoals) και είναι σωστά το φαβορί και σήμερα.

Στον όμιλο είναι ξεκάθαρο ότι τις δύο πρώτες θέσεις θα τις πάρουν η Φενέρ και η Ρεν, που προηγούνται στη βαθμολογία με 7 πόντους, με την ΑΕΚ Λάρνακας να έχει 3 και την Ντιναμό Κιέβου 0. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ποια θα πάρει την πρώτη θέση. H Ρεν πέρασε από την Κύπρο και η Φενέρ ξέρει ότι πρέπει να περάσει κι εκείνη, ώστε να παίξει τουλάχιστον επί ίσοις όροις την πρωτιά στο εντός έδρας με τους Γάλλους σε δεκαπέντε μέρες.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Στον 6ο όμιλο του Conference League, η μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις γίνεται μεταξύ τριών ομάδων: Τζουργκάρντεν 7 βαθμοί, Μόλντε και Γάνδη με 4. Την περασμένη εβδομάδα η Τζουργκάρντεν έκανε μεγάλο διπλό με 1-0 στο Βέλγιο και πήρε κεφάλι, όμως φάνηκε πως σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη ομάδα από τη Γάνδη και απλώς έκλεψε το ματς παίζοντας καλή άμυνα.

Και για αυτό ακριβώς οι εταιρείες έχουν δίκιο που δεν μάσησαν από το ματς του Βελγίου και έχουν τώρα φαβορί το διπλό της τάξης του 2.25 (19:45 Live από το SPORT24). Υπό κανονικές συνθήκες, πιθανότατα θα σου χαρακτηρίζαμε χαμηλή την απόδοση και θα σου λέγαμε ότι θα άξιζε στο 2.40 και πάνω.

Όμως οι συνθήκες για την Τζουργκάρντεν δεν είναι ακριβώς κανονικές. Στη Σουηδία είμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν, όπου απομένουν μόνο 5 αγωνιστικές και η Τζουργκάρντεν δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Μια μάχη όμως που στράβωσε καθώς την Κυριακή έχασε 0-1 από τη Χάκεν στο ντέρμπι κορυφής και πλέον είναι στη 2η θέση και στο -3. Και την Κυριακή που μας έρχεται έχει το ντέρμπι μίσους της Στοκχόλμης με την αιώνια αντίπαλο ΑΪΚ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Λάρνακας – Φενερμπαχτσέ: 2 (απόδοση 1.80) 19:45
  • Τζουργκάρντεν – Γάνδη: 2 (απόδοση 2.25) 19:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την το Europa League και το Conference League, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ