TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μια δυάδα στο 3.70

Φίλαθλοι κρατούν τη σημαία της Φινλανδίας σε αναμέτρηση για το Euro 2020
Φίλαθλοι κρατούν τη σημαία της Φινλανδίας © 2022 ANTON VAGANOV, POOL/ASSOCIATED PRESS

Φουλ Conference League η σημερινή μέρα, με 26 παιχνίδια να ολοκληρώνουν το πρώτο σκέλος του α’ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Στο Ταλίν της Εσθονίας η Φλόρα υποδέχεται τη φινλανδική Σεϊναγιόεν (19:00 LIVE από το SPORT24 ), σε ένα ζευγάρι που έχει και έναν χαρακτήρα εθνικής αντιπαλότητας. Η Φλόρα έχασε τον περσινό τίτλο στη χώρα της, όμως είναι σαφώς η μεγαλύτερη ομάδα της Εσθονίας έχοντας κατακτήσει τα 13 από τα 30 συνολικά πρωταθλήματα από τότε που ιδρύθηκε η Meistriliiga, ενώ πέρυσι συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό όμιλο: 1-2-3 ρεκόρ απέναντι σε Γκεντ, Παρτιζάν και Ανόρθωση. Φέτος η Φλόρα είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημά της παραμένοντας αήττητη (16-2-0).

Η Σεϊναγιόεν, από την άλλη, είναι μια ομάδα χωρίς σοβαρή ευρωπαϊκή εμπειρία και στις μόλις τρεις έως τώρα συμμετοχές της δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ πρόκριση, γνωρίζοντας αποκλεισμούς από την FH και την KR Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, με συνολικό ρεκόρ 0-2-4. Φέτος μάλιστα η Σεϊναγιόεν είναι σε εμφανώς χειρότερη κατάσταση από πέρυσι: μόλις 9η στη Veikkausliiga των 12 ομάδων. Και φυσιολογικά ο άσος έχει ακολουθήσει πτωτική πορεία.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Μια άλλη φινλανδική ομάδα, η Κουόπιο, υποδέχεται την Ντίλα Γκόρι (19:00 LIVE από το SPORT24 ) από τη Γεωργία. Η Κουόπιο είναι σε πολύ δυνατό φεγγάρι τα τελευταία χρόνια και απειλεί ευθέως την κυριαρχία της Ελσίνκι: πρωταθλήτρια το 2019, πέρυσι αυτοκτόνησε και έχασε τον τίτλο από την Ελσίνκι την τελευταία αγωνιστική, ενώ φέτος προπορεύεται και είναι στο +3 (με ματς λιγότερο) από τη μεγάλη αντίπαλό της. Στην Ευρώπη, η φιλοδοξία των ανθρώπων της είναι η συμμετοχή στους ομίλους. Πρόπερσι και πέρυσι η Κουόπιο έφτασε μέχρι τα playoffs του Γιουρόπα και του Conference League και αποκλείστηκε από την Κλουζ και την Ουνιόν Βερολίνου.

Αντίθετα, η Ντίλα Γκόρι στις τρεις τελευταίες της ευρωπαϊκές παρουσίες αποκλείστηκε από το πρώτο εμπόδιο (Ζίλινα, Σιράκ, Παρτιζάν), ενώ και στα εγχώρια η πορεία της δεν θαμπώνει: 4η φέτος, στο -13 από την κορυφή, και γενικότερα η καλύτερη θέση της τα τελευταία χρόνια είναι η 3η.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καμία εντύπωση λοιπόν οι Φινλανδοί δίνονται καθαρό φαβορί του 1.50-1.55, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπου ο στόχος δεν είναι η απλή νίκη αλλά ό,τι καλύτερο, μπορούμε να το πάμε στο ασιατικό: είτε στο 1.65 του -0,75 (σε περίπτωση νίκης της Κουόπιο με ένα γκολ πληρωνόμαστε το μισό μας στοίχημα) είτε στο 1.85 του -1 (στη νίκη με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλόρα Ταλίν – Σεϊναγιόεν: 1 (απόδοση 2.00), 19:00
  • Κουόπιο – Ντίλα Γκόρι: -1 Κουόπιο (απόδοση 1.85), 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ