TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Λακαζέτ και Εμπαπέ

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Λακαζέτ και Εμπαπέ
@2022 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς και ποντάρει σε δύο combo από τη Ligue 1.

Φτωχό και δύσκολο το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς. Δύο ματς στην Premier League και άλλα έξι στη Ligue 1 ανοίγουν την αυλαία του 2023, όμως οι επιλογές είναι πολύ λίγες.

Λιόν – Κλερμόν (18:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Φαβορί του 1.50 η Λιόν και απόλυτα δικαιολογημένα. Η Λιόν, από τη στιγμή που την ανέλαβε στα μέσα Οκτωβρίου ο Λοράν Μπλαν, βρίσκει σιγά σιγά τη χαμένη της ταυτότητας και στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή του Μουντιάλ πέρασε με το εμφατικό 4-2 από την Μπρεστ.

Ο Μπλαν δημιουργεί μια επιθετικογενή ομάδα όπου πρώτο βιολί της ορχήστρας είναι ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο 31χρονος Γάλλος φορ έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι παιχνίδια όπου στον πάγκο της Λιόν βρίσκεται ο Μπλαν, σκόραρε και με την Μπρεστ και το να συνεχίσει το σερί του απέναντι σε μια Κλερμόν που συμπλήρωσε πλέον έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ δέχεται γκολ στα εννιά τελευταία της, ανεβάζει τον άσο στο 2.70.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Στη Γαλλία και φέτος είναι πρακτικά δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ξανά η Παρί του Μέσι, του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ. Το σημερινό ματς πάντως είναι το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Γαλλία και, έστω θεωρητικά, ντέρμπι κορυφής: 2η η Λανς με 37 βαθμούς, 1η η Παρί με 44.

Η συγκυρία μάλιστα φαίνεται ευνοϊκή για τη Λανς, καθώς ο Μέσι είναι ακόμη σε άδεια, ο Νεϊμάρ είναι τιμωρημένος, ενώ συνολικά η Παρί έδειξε ανέτοιμη στην επιστροφή της μετά τη διακοπή του Μουντιάλ (2-1 το Στρασβούργο με πέναλτι του Εμπαπέ στις καθυστερήσεις). Δεν είναι καθόλου παράλογο λοιπόν να πάει το μυαλό σου προς τα αριστερά, όμως οι εταιρείες έχουν φροντίσει κι έχουν πάρει τα μέτρα τους, παίζοντας το ματς με ένα, για τα δεδομένα που επικρατούν στα παιχνίδια της Παρί, αρκετά ισορροπημένο σετ: Ο άσος με το ζόρι φτάνει στο 3.50, ενώ το διπλό παίζει γύρω στο 2.10-2.15.

Κι όπως καταλαβαίνεις, την Παρί, που είναι επίπεδα πάνω από οποιαδήποτε άλλη γαλλική ομάδα, δεν είναι καθόλου εύκολο να την κοντράρεις σε τέτοιες αποδόσεις. Έτσι, θα ντριμπλάρουμε την αγορά του 1Χ2 και θα πάμε σε μια εναλλακτική και ταυτόχρονα προφανή επιλογή, το να σκοράρει ο Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει γυρίσει… νευριασμένος από το Κατάρ και κάνει δηλώσεις τού στιλ "δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσω την απογοήτευση από το Μουντιάλ αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα μου. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω και να φέρω όλους τους τίτλους στην Παρί".

Κι ακριβώς επειδή οι εταιρείες εκτιμούν ως δύσκολο το ματς για την Παρί, οι αποδόσεις του Εμπαπέ είναι επίσης σε υψηλά επίπεδα και το anytime του φτάνει στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν – Κλερμόν: 1 & anytime Λακαζέτ (απόδοση 2.70) 18:00
  • Λανς – Παρί: anytime Εμπαπέ (απόδοση 2.50) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ