TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Ίντερ και Άρσεναλ στο 2.45

Arsenal's manager Mikel Arteta, right, and Arsenal's Ben White, left, during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at Emirates stadium in London, England, Thursday, Dec. 28, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Μικέλ Αρτέτα @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Δευτέρα με φαβορί σε Serie A και Premier League, Ίντερ και Άρσεναλ δίνουν δύο Bet Builder σε απόδοση 2.45.

Ίντερ – Τζένοα: Η Ίντερ δεν χαρίζει το παραμικρό στους αντιπάλους της, έφτασε στο +12 τη διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους και ουσιαστικά προβάρει από τώρα το 20ό πρωτάθλημα της ιστορίας της. Και στο 2024 έχει απόλυτη επίδοση, με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς όλων των διοργανώσεων. Στο πρωτάθλημα μετρά τρεις νίκες στη σειρά με ακριβές σκορ 4-0, ωστόσο στο παιχνίδι με την Τζένοα θα βρει μπροστά της μια αντίπαλο που μπορεί να αμυνθεί καλά.

Οι γενοβέζοι στην επιστροφή τους στη Serie A κάνουν εξαιρετική πορεία και στα 10 τελευταία ματς έχουν μόλις μία ήττα, από την ισχυρή Αταλάντα. Είναι ομάδα που μπορεί να αμυνθεί σε χαμηλά μέτρα και να κρατήσει το σκοράρισμα των αντιπάλων. Πηγαίνοντας σε μια διαχείριση η Ίντερ μπορεί να ικανοποιηθεί σε μια νίκη τύπου 2-0. Και στο συνδυαστικό άσου και Under 3,5 μπορούμε να προσθέσουμε και το εφικτό όριο των 7,5 κόρνερ, μόνη της η Ίντερ κερδίζει στα εντός έδρας ματς 7,9 κόρνερ κατά μέσο όρο.

Bet Builder με τον άσο της Ίντερ, το Under 3,5 γκολ και το Over 7,5 κόρνερ, σε απόδοση 2.45.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Η Άρσεναλ κυνηγά μετά… μανίας Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, είναι σε τοπ φόρμα εσχάτως και βρίσκει δίχτυα κατά ριπάς. Στις έξι τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 25 γκολ, «τρομοκρατώντας» τις αντίπαλες άμυνες. Και κόντρα στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα έχει την ευκαιρία για να σκοράρει πολύ και να «στείλει» αρκετούς παίκτες στο γκολ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κάνει σεζόν 5 γκολ σε 24 συμμετοχές, στα πιο πρόσφατα βρήκε δις δίχτυα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και μία φορά στο ντέρμπι κορυφής με την Λίβερπουλ.

Το συνδυαστικό της νίκης της Άρσεναλ με το γκολ του Μαρτινέλι πληρώνει 2.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Τζένοα: 1 & Under 3,5 γκολ & Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 2.45), 21:45
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: 2 & να σκοράρει ο Μαρτινέλι(απόδοση 2.45), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ