TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο καλοπληρωμένους άσους

Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άστον Βίλα για την Premier League 2023-2024 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ | Σάββατο 12 Αυγούστου 2023
Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άστον Βίλα για την Premier League 2023-2024 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ | Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 © 2023/STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει μια δυάδα από Premier League και Bundesliga.

Μάιντς – Άιντραχτ Φρ. (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Η Άιντραχτ νίκησε στην πρεμιέρα 1-0 την Ντάρμσταντ, όμως η εμφάνισή της δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική και συνολικά η σεζόν δεν δείχνει να έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Στη Βουλγαρία την Πέμπτη δεν μπόρεσε να ξεμπερδέψει με τη Λέφσκι στα πλέι οφ του Conference (1-1), ενώ το κλίμα έχει μπερδευτεί από το ασφυκτικό πρέσινγκ της Παρί για τον Κόλο Μουανί, με τον διεθνή Γάλλο σούπερ σταρ της Άιντραχτ να έχει ξελογιαστεί από τις σειρήνες και να επιθυμεί διακαώς τη μετακόμισή του στο Παρίσι.

Η Μάιντς έρχεται από βαριά ήττα στην πρεμιέρα (4-1 από την Ουνιόν στο Βερολίνο), όμως η εμφάνισή της δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το σκορ και "νίκησε" στα xGoals (1,27-2,37). Εντός έδρας παραδοσιακά δυσκολεύει τη Φρανκφούρτη (7-11-2 συνολικό ρεκόρ) και ο άσος του 2.40 αξίζει το ρίσκο του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Premier League, αλλά και συνολικά της ημέρας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Νιούκαστλ είναι πλέον δεδομένο ότι θεωρείται ομάδα τετράδας στην Premier, μπήκε στη σεζόν εντυπωσιακά με το 5-1 επί της Άστον Βίλα και βέβαια δεν αλλάζει κάτι η ήττα της τη δεύτερη αγωνιστική στο Μάντσεστερ από τη Σίτι.

Η Λίβερπουλ, μετά την κακή περσινή σεζόν, ψάχνει φέτος το restart. Το καλοκαίρι πάντως, με τις αραβικές σειρήνες, τις πολλές αποχωρήσεις και τα ατελείωτα μεταγραφικά σίριαλ, δεν ήταν ήρεμο κι ενώ η σκόνη δεν έχει κατακάτσει ακόμη, αφού ο Σαλάχ παραμένει στο στόχαστρο των Σαουδάραβων. Στην πρεμιέρα η Λίβερπουλ ήταν τόσο όσο στο 1-1 στο Λονδίνο με την Τσέλσι, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική, παρότι νίκησε 3-1 την Μπόρνμουθ, η εικόνα της άφησε περισσότερα ερωτηματικά από όσες απαντήσεις έδωσε, με την άμυνα να δέχεται 13 τελικές και 2,04 xGoals μέσα στο Άνφιλντ.

Το 2.40 αγγίζει ο άσος, το Σεντ Τζέμσις Παρκ είναι αυτή την περίοδο μια από τις πιο δυνατές έδρες της Premier League και οι αμυντικές ανισορροπίες της Λίβερπουλ δίνουν το τελικό ερέθισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Άιντραχτ Φρ.: 1 (απόδοση 2.40) 16:30
  • Νιούκαστλ – Λίβερπουλ: 1 (απόδοση 2.40) 18:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ