XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν... ιδρώνει καν αμυντικά η Σίτι, για το 3x3 στο 2.22

Manchester City's Erling Haaland is embraced by Ruben Dias, right, after scoring during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 14, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Erling Haaland is embraced by Ruben Dias, right, after scoring during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 14, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει σήμερα την ευκαιρία να πάρει με το καλημέρα κεφάλι στην κούρσα του τίτλου. Μετά τις χθεσινές γκέλες της Αρσεναλ και της Μπράιτον, η μόνη ομάδα που μπορεί πλέον να συνεχίσει με το 3x3 είναι αυτή του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία παίζει απόψε στο Σέφιλντ και είναι ασφαλώς το απόλυτο φαβορί (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι "πολίτες" μετά το άνετο 3-0 επί της νεοφώτιστης Μπέρνλι, κέρδισαν εντός έδρας με 1-0 την ισχυρή Νιούκαστλ, χωρίς καν να ιδρώσουν αμυντικά. Είναι χαρακτηριστικό πως τέλειωσαν το ματς με xGoals 1,23-0,26. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο Turf Moor με τα xGoals να είναι 0,31-2,40.

Σήμερα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Σίτι, καθώς έκανε επέμβαση στη μέση του, παρόλα αυτά αν οι "πολίτες" επικρατήσουν θα φτάσει τις 200 νίκες σε 269 ματς της Premier League! Φυσικά, κανείς άλλος τεχνικός στο παρελθόν δεν έφτασε πιο γρήγορα τις 200 νίκες. Ο Σερ Άλεξ το έκανε σε 322 ματς.

Γνωστές είναι επίσης οι απουσίες του Κέβιν Ντε Μπρόινε και του Τζον Στόουνς, ωστόσο επιστρέφει για τους πρωταθλητές ο Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Τζερεμί Ντοκού, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, από τη Ρεν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ψάχνει ακόμη τον πρώτο της βαθμό, ωστόσο πολύ δύσκολα θα τον βρει απέναντι σε αυτή τη Σίτι. Οι "λεπίδες" άλλωστε, ήταν αναιμικές επιθετικά τόσο στην εντός έδρας πρεμιέρα με την Κρίσταλ Πάλας (xGoals 0,42-2,28), από την οποία έχασαν με 0-1, όσο και στην ήττα με 2-1 στο Νότιγχαμ (xGoals 1,37-0,55).

Με βάση το γεγονός ότι η Σίτι δέχθηκε συνολικά μόλις 13 τελικές στα πρώτα δύο παιχνίδια της, είναι λογικό να ζητήσουμε το διπλό με Νο/Goal. Άλλωστε, η Σέφιλντ μετράει δέκα σερί ήττες από τη Σίτι σε επίπεδο Premier League, έχοντας μείνει μάλιστα άσφαιρη στις εννιά από αυτές. Στο 1.67 η καθαρή νίκη των πρωταθλητών, στο 2.22 αν την πάρουμε από ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι: 2/2 & No/Goal (απόδοση), 16:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ