TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο επιλογές στο 5.00

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στο Αργεντινή - Αυστραλία
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στο Αργεντινή - Αυστραλία 2022 AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τους δύο πρώτους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προτείνει δύο επιλογές σε απόδοση 5.00!

Διήμερο προημιτελικών στο Κατάρ. Ξεκίνημα σήμερα με Κροατία – Βραζιλία και Ολλανδία – Αργεντινή, με τις δύο ομάδες που θα προκριθούν να συνθέτουν τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Κροατία – Βραζιλία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Δεν τίθεται να συζητήσουμε για το ποιος είναι φαβορί. Το 1.40 του διπλού της Βραζιλίας ίσως να ακούγεται μικρό, αλλά είναι μια απόλυτα φυσιολογική απόδοση με βάση αυτό που μας έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα οι Βραζιλιάνοι. Η Βραζιλία αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο ότι είναι όντως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (για τα πρακτικά, 2.85 πλέον δίνει η Βραζιλία, με δεύτερο φαβορί τους Γάλλους στο 5.00 και τρίτο τους Αργεντίνους στο 6.00).

Το μόνο ουσιαστικό ερώτημα που δεν έχει απαντήσει η ομάδα του Τίτε είναι πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που κάτι μέσα σε ένα ματς τής στραβώσει, καθώς μέχρι τώρα η ποιότητα και το ειδικό βάρος της έκανε ακόμη και ύπουλα εμπόδια, όπως το ματς με τη Σερβία στην πρεμιέρα, να φαντάζουν απλή διαδικασία. Δεν νομίζουμε πάντως ότι θα είναι οι Κροάτες αυτοί που θα βάλουν ζόρικα στους Βραζιλιάνους. Όσο έμπειρη και δεμένη ομάδα κι αν είναι η Κροατία, μιλάμε για μια ομάδα που έφτασε ως εδώ κάνοντας μόνο μια νίκη σε τέσσερα ματς, κι αυτή επί του Καναδά.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Στοιχηματικά τώρα, το 1.40 δεν είναι φυσικά για πολλά πολλά, οπότε αναγκαστικά χρειάζονται ντρίμπλες και σενάρια. Ένα σενάριο που μοιάζει λογικό είναι η Βραζιλία να καθαρίσει σχετικά απλά, διαδικαστικά, την πρόκριση. Οι Βραζιλιάνοι έκαναν το κέφι τους και έστειλαν το μήνυμα στο ματς με τα Νότιο Κορέα, αλλά σε έναν προημιτελικό, και με τον ημιτελικό να έρχεται σε μόλις τέσσερις μέρες, τους περιμένουμε να ακολουθήσουν την πραγματιστική λογική του Τίτε. Διπλό λοιπόν, σε συνδυασμό με Under 3,50, είναι η σκέψη, που αν μάλιστα κολλήσεις από δίπλα κι ένα γκολ του Ρισάρλισον, φτάνει στο 5.00.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ

Ολλανδία – Αργεντινή (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ματς της ημέρας, σε ένα παραδοσιακό μουντιαλικό ντέρμπι. Πέντε φορές έχουν κοντραριστεί οι δυο τους σε Μουντιάλ, οι τρεις από αυτές σε νοκ άουτ: Αργεντινή – Ολλανδία 3-1 στην παράταση στον τελικό του 1978. Ολλανδία – Αργεντινή 2-1 στον προημιτελικό του 1998 και Ολλανδία – Αργεντινή 0-0 και πρόκριση στα πέναλτι για τους Αργεντίνους στον ημιτελικό του 2014.

Στο φετινό Μουντιάλ, τα φώτα φυσικά πέφτουν πάνω στον Μέσι, που, στον τελευταίο χορό της μυθικής του καριέρας, προσπαθεί να οδηγήσει την Αργεντινή στο άγιο δισκοπότηρο. Όμως αν η Αργεντινή έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, η Ολλανδία έχει στον πάγκο τον καλύτερο και πλέον έμπειρο τεχνικό του Μουντιάλ, τον Λουίς Φαν Χάαλ. Που στα 71 του, και δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, το Μουντιάλ του Κατάρ δεν είναι απλώς το τελευταίο της τεράστιας καριέρας του, αλλά ίσως το τελευταίο της ζωής του… Πραγματικά τεράστιο παιχνίδι, όπως βλέπεις, και στο τέλος του το μόνο δεδομένο είναι το δράμα και η συγκινησιακή φόρτιση, είτε αποτελέσει το αποχαιρετιστήριο ματς του Μέσι είτε του Φαν Χάαλ.

Στοιχηματικά, οι Αργεντίνοι, επειδή είναι Αργεντίνοι κι έχουν τον Μέσι, δίνονται φαβορί της τάξης του 2.20, αλλά ο Φαν Χάαλ είναι γριά αλεπού και το ματς μπορεί να μπλέξει πολύ εύκολα. Και το πιο ενδιαφέρον σενάριο είναι Ολλανδία και Αργεντινή να μην μπορέσουν να λύσουν τις διαφορές τους στο 90λεπτο. Δεν ανακαλύπτουμε βέβαια την Αμερική και ήδη οι εταιρείες έχουν το Χ αρκετά χαμηλά, γύρω στο 3.20.

Αν δεν σε ικανοποιεί το 3.20 και θέλεις περισσότερη αδρεναλίνη, μπορείς να σκεφτείς το να κριθεί στα πέναλτι, ενδεχόμενο που πληρώνει 5.00 φορές τα λεφτά σου. Γιατί στα πέναλτι και όχι στην παράταση, είναι προφανώς η ερώτηση, και η απάντησή της πολύ απλή. Από τα πέντε νοκ άουτ του Μουντιάλ της Ρωσίας που δεν ξεκαθάρισαν στο 90λεπτο, τα τέσσερα έφτασαν μέχρι τα πέναλτι (μόνο ο ημιτελικός Κροατία – Αγγλία κρίθηκε στην παράταση), ενώ και στο περασμένο Euro, όπου και οι δύο ημιτελικοί αλλά και ο τελικός έληξαν Χ στην κανονική διάρκεια, μόνο στο Αγγλία – Δανία έφτασε η παράταση. Αντίθετα σε Ιταλία – Ισπανία και Ιταλία – Αγγλία χρειάστηκαν πέναλτι. Αλλά και μόνο το φετινό Μουντιάλ να δεις αρκεί: Δύο ματς στη φάση των 16 πήγαν μετά το 90λεπτο, και τα δύο έφτασαν μέχρι τα πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία – Βραζιλία: 2 & Under 3,5 & anytime Ρισάρλισον (απόδοση 5.00) 17:00
  • Ολλανδία – Αργεντινή: Να κριθεί στα πέναλτι (απόδοση 5.00) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ