TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο αουτσάιντερ

Οι του Μαϊάμι πανηγυρίζουν το γκολ του Ρόμπερτ Τέιλορ κόντρα στο Πόρτλαντ σε αγώνα του MLS
Οι του Μαϊάμι πανηγυρίζουν το γκολ του Ρόμπερτ Τέιλορ κόντρα στο Πόρτλαντ σε αγώνα του MLS © 2022 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε δυάδα αουτσάιντερ από τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ.

Ατλέτικο Μινέιρο – Φλαμένγκο στη Βραζιλία, μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο κοντράρονται τα δύο πιο ακριβά ρόστερ στη χώρα (22:00 Live από το SPORT24). Εκεί που ποντάρουμε θα είναι στη διαφορά κλίματος μεταξύ των δύο ομάδων. Στην Ατλέτικο υπάρχει τοξικό κλίμα, με τον τεχνικό Μοαμέδ να είναι στα όρια και να βαδίζει σε τεντωμένοι σχοινί. Δεν μπορεί με τίποτα να στρώσει και να βρει μία σταθερότητα, τον κόσμο τον έχει χάσει και πλέον μετριούνται σε κάθε ματς οι αντοχές της διοίκησης και οι συγκρίσεις με την περσινή εξαιρετική ομάδα του Κούκα είναι αναπόφευκτες.

Η Φλαμένγκο, από την άλλη, φαίνεται ότι έχει αρχίσει και στρώνει μετά την απόλυση Πάουλο Σόουζα. Πήρε τον Ντοριβάλ, στο τελευταίο νίκησε άνετα 2-0 την Κουιαμπά και πήρε ψυχολογία. Η Φλαμένγκο θα πάει στο Μπέλο Οριζόντε για να βγάλει τσαγανό και προσωπικότητα, στο 2.65 το 2 DNB.

Δες εδώ όλες τις τελευταίες αναλύσεις των αγώνων

Στις ΗΠΑ παίζουν Ατλάντα – Ίντερ Μαϊάμι (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Στην Ατλάντα πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά οριακά λόγω των πολλών τραυματισμών. Το τελευταίο διάστημα έχει χάσει το βασικό της γκολκίπερ, τον καλύτερό της στόπερ και τον all-star βετεράνο αμυντικό χαφ της, ενώ τώρα τραυματίστηκαν και οι δύο βασικοί της δεξιοί μπακ. Κανονική αποψίλωση στην άμυνα, ενώ τώρα θα λείψει και ο τιμωρημένος μεσοεπιθετικός Αλμάδα, που είναι ο πιο ακριβός παίκτης της και δεύτερος σκόρερ της! Μέσα σε όλα είναι τιμωρημένος και ο τεχνικός της Πινέδα! Έχουμε λοιπόν μία ομάδα με μπόλικα προβλήματα, η οποία μάλιστα έχει μόνο μία νίκη στα οκτώ προηγούμενα!

Από την άλλη το Μαϊάμι κουβαλάει ένα πολύ θετικό σερί 5-2-2 κι έχει ανατρέψει πλήρως τη σεζόν του μετά το κακό ξεκίνημα, έχει ξεπεράσει την Ατλάντα στη βαθμολογία και αρχίζει να θυμίζει ομάδα πλέι οφ. Αν υπάρχει κάπου αξία αυτή είναι στην κόντρα. Το Χ2 παίζει πάνω από το 2.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο – Φλαμένγκο: 2 DNB (απόδοση 2.65), 22:00
  • Ατλάντα – Ίντερ Μαϊάμι: Χ2 (απόδοση 2.55), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ