TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Χουάνγκ και Ρισάρλισον

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στο παιχνίδι της Νοτίου Κορέας με την Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στο παιχνίδι της Νοτίου Κορέας με την Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο © 2022 LEE JIN-MAN/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money παίζει μπάλα στο Μουντιάλ και ποντάρει σε ένα διπλό, στον Χουάνγκ και τον Ρισάρλισον.

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Μουντιάλ και αναλύει τα τέσσερα παιχνίδια της Δευτέρας.

Καμερούν – Σερβία (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Οι Σέρβοι είναι το φαβορί των εταιρειών, με τον άσο γύρω στο 1.80, και δεν νομίζουμε να έχεις σοβαρές διαφωνίες. Οι Σέρβοι έχουν καλή δυναμική ως εθνική και βέβαια το ότι δεν έδειξαν τίποτα στην πρεμιέρα δεν σημαίνει κάτι. Ποιος θα έδειχνε έτσι δαιμονισμένοι που ήταν οι Βραζιλιάνοι; Το Καμερούν έδειξε ότι έχει χαμηλό ταβάνι κόντρα στην Ελβετία, δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Νότιος Κορέα – Γκάνα (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Ζόρικο ματς, Ασιάτες εναντίον Αφρικανών, δύσκολο και εξ ορισμού απρόβλεπτο ζευγάρωμα ανάμεσα σε δύο εθνικές τελείως διαφορετικού στιλ. Νορμάλ δείχνει και το σετ των αποδόσεων, που δίνει ελαφρύ φαβορί τους Νοτιοκορεάτες, δεν είναι για να μπλέκεις. Ίσως μια σκέψη για ένα special bet το να δώσει 1+ ασίστ ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ σε απόδοση 9.00! Ο Νοτιοκορεάτης άσος του Ολυμπιακού έχει πάει στο Κατάρ φορτσάτος, κάνοντας πολύ καλό ματς και παίρνοντας πολλές πρωτοβουλίες στην πρεμιέρα με την Ουρουγουάη, ενώ στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος έχει προλάβει να δώσει ήδη τρεις ασίστ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βραζιλία – Ελβετία (18:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Βραζιλία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα ως πραγματική παγκόσμια πρωταθλήτρια και φυσικά είναι το καυτό φαβορί και κόντρα στους Ελβετούς, που από την πλευρά τους έδειξαν πολύ λίγα πράγματα παρά τη νίκη επί του Καμερούν. Στο 1.50 βέβαια δεν έχει και πολύ νόημα να ασχοληθείς σοβαρά, αλλά ίσως μπορούμε να κάνουμε μια ντρίμπλα και να το γυρίσουμε στο fun bet.

Οι τέσσερις τελευταίες νίκες της Βραζιλίας σε Μουντιάλ είναι και οι τέσσερις με το ίδιο σκορ, 2-0: Το φετινό επί της Σερβίας και στο Μουντιάλ του 2018 κόντρα σε Μεξικό, πάλι Σερβία και Κόστα Ρίκα. Με δεδομένο ότι οι Ελβετοί φουλ άμυνα θα παίξουν και ότι οι Βραζιλιάνοι, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, μπορεί να κάνουν και λίγη συντήρηση, το 2-0 έχει τύχη και βρίσκεται σε αποδόσεις γύρω στο 7.00. Κι ακόμη μεγαλύτερη σε συνδυασμό με το να σκοράρει ο Ρισάρλισον, που δείχνει ότι είναι στο φεγγάρι του σε αυτό το Μουντιάλ και ανεβάζει την απόδοση στο 14.00.

Πορτογαλία – Ουρουγουάη (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Το ντέρμπι της ημέρας και πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Οι Πορτογάλοι μπορεί να μην έβγαλαν καμιά φοβερή σιγουριά στην πρεμιέρα, όμως ψυχολογικά πήραν ώθηση και η φουρνιά των τελευταίων χρόνων έχει πολύ ταλέντο. Κι από την άλλη βέβαια, οι Ουρουγουανοί ήταν μεν τελείως απογοητευτικοί στην πρεμιέρα τους, αλλά είναι σκληρά καρύδια και έχουν και την προσωπικότητα και την ποιότητα να αντιδράσουν. Φαίνεται να έχει αρκετό Χ το ματς, και να γυροφέρνει γύρω από το 1-1, αλλά στην πράξη μάλλον δεν είναι για να μπλέκεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καμερούν – Σερβία: 2 (απόδοση 1.80) 12:00
  • Ν. Κορέα – Γκάνα: Χουάνγκ Ιν-Μπέομ 1+ ασίστ (απόδοση 9.00) 15:00
  • Βραζιλία: 2-0 ακριβές σκορ & να σκοράρει ο Ρισάρλισον (απόδοση 14.00) 18:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ