TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Μπορεί και χωρίς τον Νεϊμάρ η Βραζιλία

Ο Ρισάρλισον πανηγυρίζει γκολ του στο Βραζιλία - Σερβία
Ο Ρισάρλισον πανηγυρίζει γκολ του στο Βραζιλία - Σερβία 2022 AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Τσάρλυ μετά τη δυνατή τριάδα της Κυριακής σε απόδοση 5.60, με το Χ2 του Μαρόκου και τα Goal/Goal σε Κροατία - Καναδά και Ισπανία - Γερμανία, αναλύει στοιχηματικά τα παιχνίδια της Δευτέρας (28/11) για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ποντάρει σε τέσσερις επιλογές.

Οι Σέρβοι ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τη Βραζιλία. Η αλήθεια είναι πως έπεσαν πάνω σε μία εξαιρετική ημέρα των παικτών του Τίτι. Στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκαν και δεν μπόρεσαν να παίξουν στο ίδιο επίπεδο. Έχαναν την μπάλα και δεν κατάφεραν ποτέ να δείξουν την ποιότητα τους στο γήπεδο, διότι δεν μπόρεσαν ποτέ να αποκτήσουν εύκολη κατοχή.

Αδούλευτο το Καμερούν

Ασφαλώς και το παιχνίδι με το Καμερούν θα είναι διαφορετικό (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ρικομπέρτ Σινγκ έχει από τη μέση και μπροστά ποδοσφαιριστές με ποιότητα, όμως δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει το ταλέντο που υπάρχει.

Μοιάζει αρκετά αδούλευτο και άναρχο σύνολο. Έχει μία πραγματικά πολύ δυνατή τετράδα επιθετικά, με τους Ανγκισά, Εκαμπί, Εμπεμό, Τσούπο-Μοτίνγκ, όμως ο Σονγκ δεν έχει καταφέρει να τους δέσει σαν σύνολο. Αμυντικά δεν έχουν ισορροπία και δέχτηκαν ένα φθηνό γκολ από τους Ελβετούς. Οι Σέρβοι έχουν το ταλέντο να αναδείξουν τις αμυντικές αδυναμίες του Καμερούν και να πάρουν μία πολύτιμη νίκη. Η νίκη των Σέρβων στο 1.75.

Αξία στη διπλή ευκαιρία

Η Νότια Κορέα πήρε το βαθμό σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με αντίπαλο την Ουρουγουάη και θα αντιμετωπίσει για τη δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου την Γκάνα, που ηττήθηκε με 3-2 από τους Πορτογάλους στο καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης, μέχρι στιγμής.

Έδειξε πραγματικά πολύ καλά στοιχεία η Γκάνα και δεν βρίσκω το λόγο, που δίνεται φαβορί σε αυτό το ζευγάρι η Νότια Κορέα (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Σε μία ουσιαστικά απόλυτα ισορροπημένη μάχη, οι εταιρίες μας δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε υπέρ της Γκάνας και να πάρουμε μαζί μας και την ισοπαλία.

Η Γκάνα έδειξε πως έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς κάνει επιθετικό δίδυμο με τον Αντρε Αγιού και από πίσω υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα και παραστάσεις όπως οι Πάρτει, Κούντους, Σουλεϊμανά. Η ομάδα του Οτο Αντο κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα στην Πορτογαλία και να κυνηγήσει το τρίτο της ισοφάρισης μέχρι την τελευταία φάση. Έδειξε πως είναι από τις λίγες ομάδες του τουρνουά που έχει το εύκολο το γκολ. Κάτι που στα δικά μου μάτια τους κάνει φαβορί και όχι αουτσάιντερ απέναντι στην Νότια Κορέα. Το Χ2Δ στο 1.60.

Ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ

Η Βραζιλία ήταν εξαιρετική κόντρα στη Σερβία. Τη νίκη της, την έχτισε στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν έβρισκε τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα των Σέρβων. Δεν βιάστηκε καθόλου, είχε υπομονή και σαν μεγάλο όπλο την εντυπωσιακή της αμυντική λειτουργία, που έφερνε άμεση αναχαίτιση.

Η ευκολία που κέρδιζε την κατοχή, στην πράξη ήταν αυτή που εξάντλησε την αντίπαλο. Ο Τίτι θα πρέπει να βρει τρόπο, να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ (18:00 ANT1, Live από το SPORT24). Τη θέση του είτε θα την πάρει ο Αντόνι, είτε ο Πακετά, δημιουργώντας χώρο για να μπει στην ενδεκάδα ο Φρεντ. Οι Ελβετοί κέρδισαν το Καμερούν και εκτός απροόπτου θα παίξουν στο τελευταίο παιχνίδι για την πρόκριση, με τους Σέρβους. Η νίκη της Βραζιλίας είναι δίκαιη σε τιμές οριακά πάνω από το 1.50, με βάση την εικόνα της στην πρεμιέρα.

Δεν θα χαλάσει κανέναν η ισοπαλία

Όταν μπήκε στο γήπεδο ο Λεάο έγινε πιο εύκολο για τον Μπρούνο Φερνάντες να αξιοποιήσει την ικανότητα του στη δημιουργία. Έδωσε δύο ασίστ και οδήγησε στη νίκη τους Πορτογάλους, που έδειξαν αμυντική αστάθεια.

Οι Ουρουγουανοί, σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα, έμειναν στο 0-0. Όπως κυλάει ο όμιλος, σε περίπτωση που το παιχνίδι βρίσκεται στην ισοπαλία, περιμένω ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάρει ιδιαίτερο ρίσκο (21:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Η ισοπαλία θα φέρει στους τέσσερις βαθμούς τους Πορτογάλους και θα έχουν στον έλεγχο τους την κατάσταση. Η Ουρουγουάη θα πάει στους δύο και θα γνωρίζει, πως ό,τι και να συμβεί στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Νότια Κορέα, θα τής αρκεί πιθανότατα να κερδίσει την Γκάνα, στο δικό της παιχνίδι την τρίτη αγωνιστική για να περάσει στους "16".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καμερούν - Σερβία: 2 (απόδοση 1.75), 12:00
  • Νότια Κορέα - Γκάνα: Χ2 Διπλή Ευκαιρία (απόδοση 1.60), 15:00
  • Βραζιλία - Ελβετία: 1 (απόδοση 1.50-1.55), 18:00
  • Πορτογαλία - Ουρουγουάη: Χ (απόδοση 3.40), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ