TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Αίγυπτο και Σαλάχ

Egypt's Mohamed Salah wait to take a penalty, which he scores for his side second goal of the game during the African Cup of Nations Group B soccer match between Egypt and Mozambique in Abidjan, Ivory Coast, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
Egypt's Mohamed Salah wait to take a penalty, which he scores for his side second goal of the game during the African Cup of Nations Group B soccer match between Egypt and Mozambique in Abidjan, Ivory Coast, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe) © 2024 THEMBA HADEBE/ASSOCIATED PRESS

Χωρίς περιθώρια στη 2η αγωνιστική του Africa Cup of Nations η Αίγυπτος του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η Αίγυπτος παραλίγο να την πατήσει άσχημα στην πρεμιέρα της στο Africa Cup of Nations. Οι «φαραώ» έμειναν στο απογοητευτικό 2-2 με τη Μοζαμβίκη, με τον Σαλάχ μάλιστα να σώζει τον βαθμό με πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Η εμφάνιση της Αιγύπτου πάντως δεν ήταν κακή (59-41 κατοχή, 20-6 τελικές, 2,09-0,35 xGoals) και απλώς έμπλεξε χωρίς να το καταλάβει. Η Αίγυπτος προηγήθηκε από το 2’, είχε δοκάρι για το 2-0 και τον έλεγχο του ματς, αλλά δέχθηκε απροειδοποίητα μέσα σε ένα τρίλεπτο (55’-58’) δύο γκολ, για να τρέχει από κει και πέρα να ανατρέψει την κατάσταση.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Τώρα, στη δεύτερη αγωνιστική, η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Γκάνα και η ισοπαλία της πρεμιέρας απαγορεύει δεύτερο λάθος. Η Γκάνα μπορεί να είναι από τα σεβαστά ονόματα της Μαύρης Ηπείρου και να έχει ακόμη την αστρόσκονη από την ομάδα της προηγούμενης γενιάς, όμως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Στο Μουντιάλ του 2018 δεν προκρίθηκε, στο AFCON του 2019 αποκλείστηκε στους 16, στο AFCON του 2021 στους ομίλους, όπως ακριβώς και στο Μουντιάλ του Κατάρ. Και η πρεμιέρα της στο φετινό τουρνουά δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλύτερο στα γήπεδα της Ακτής: δίκαιη ήττα με 2-1 από το Πράσινο Ακρωτήρι, σε ένα ματς με 1,61-0,95 xGoals εις βάρος της και στο οποίο είχε μόνο ένα σουτ on target.

Προγνωστικά στοιχήματος

Γύρω στο 2,00 είναι ο άσος της Αιγύπτου, και βάσει της γενικότερης δυναμικής που βγάζουν οι δύο εθνικές δείχνει αν μη τι άλλο αποδεκτός. Κι αν θες το κερασάκι την τούρτα, συνδυάζεται εύκολα με το γκολ του Σαλάχ, ανεβάζοντας την απόδοση άνω του 3,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αίγυπτος – Γκάνα: 1 & να σκοράρει ο Σαλάχ (απόδοση 3,85) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ