ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Λουκάκου, Μαγιοράλ, Bet Builder στο 2.90

Ο Μπεράτ Τζιμσίτι της Αταλάντα μονομαχεί με τον Ρόμελου Λουκάκου της Ρόμα για τη Serie A 2023-2024 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024
Ο Μπεράτ Τζιμσίτι της Αταλάντα μονομαχεί με τον Ρόμελου Λουκάκου της Ρόμα για τη Serie A 2023-2024 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 © 2024/ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Σαλερνιτάνα – Ρόμα και Χετάφε – Γρανάδα κλείνουν το πρόγραμμα σε Ιταλία και Ισπανία, το Match Money «χτίζει» δύο Bet Builder σε ελκυστικές αποδόσεις.

Σαλερνιτάνα – Ρόμα: Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ένα «θέμα» φέτος στα μεγάλα ματς, με εξαίρεση το 2-0 επί της Νάπολι δεν βρίσκει δίχτυα για λογαριασμό της Ρόμα. Ωστόσο όταν βρίσκει μπροστά του τις «μικρομεσαίες» δεν… χαρίζει κάστανα και σκοράρει με συνέπεια. Γκολ κόντρα σε Έμπολι, Τορίνο, Φροζινόνε, Κάλιαρι (2), Λέτσε και στην περασμένη αγωνιστική με τη Βερόνα, κόντρα στη Σαλερνιτάνα θα ποντάρουμε στη συνέχεια αυτού του σερί.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Ρόμα κόντρα στην ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι. Η Σαλερνιτάνα προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, τόσο… ίδιες. Με το ίδιο σκορ, 2-1 από Γιουβέντους, Νάπολι, Τζένοα, και στις τρεις άνοιξε το σκορ αλλά δεν κατάφερε να αντέξει. Έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε μία περίπτωση, δύσκολο το έργο της και με τη Ρόμα.

Bet Builder με το διπλό της Ρόμα και το anytime γκολ του Λουκάκου σε απόδοση 2.90.

Προγνωστικά στοιχήματος

Χετάφε – Γρανάδα: Η Χετάφε «τρέχει» ένα μίνι ντεφορμάρισμα τριών αγώνων χωρίς νίκη, μετά το πυροτέχνημα 3-3 με την Ατλέτικο ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Βαγιεκάνο και 3-2 στην Οσασούνα. Αυτός πάντως που παραμένει σε τοπ φόρμα είναι ο Μπόρχα Μαγιοράλ, που σκοράρει ακατάπαυστα και κάνει σεζόν καριέρας, με 13 γκολ σε 20 συμμετοχές. Μάλιστα ο 27χρονος επιθετικός έχει πετύχει τα 13 γκολ αυτά σε 12 ματς, μόλις μια φορά σημείωσε «ζευγάρι», στο προαναφερθέν 3-3 με την Ατλέτικο.

Στο ματς με την αδύναμη Γρανάδα η Χετάφε έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Γρανάδα εκτός έδρας είναι μαζί με την Αλμερία οι χειρότερες του πρωταθλήματος (0-1-9), μπορούμε να συνδυάσουμε τη νίκη της Χετάφε με το γκολ του Μαγιοράλ.

Bet Builder με τον άσο της Χετάφε και το anytime γκολ του Μαγιοράλ σε απόδοση 2.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαλερνιτάνα – Ρόμα: 2 & Λουκάκου να σκοράρει (απόδοση 2.90), 21:45
  • Χετάφε – Γρανάδα: 1 & να σκοράρει ο Μαγιοράλ (απόδοση 2.90), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ