TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Λάτιν δυάδα του 5.70+

Ο άσος της Σαν Λορέντζο, Φράνκο Ντι Σάντο
Ο Φράνκο Ντι Σάντο © 2021 UESLEI MARCELINO/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε στοιχηματικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική.

Το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα του κόσμου. Τρία πρωταθλήματα μέσα σε μια χρονιά με ενδιάμεσους γύρους, ομάδες που εξασφαλίζουν θέσεις μέσω αυτών στο Copa Libertadores και στο Copa Sudamericana . Τώρα, παίζουμε τη Λίγκα Προφεσιονάλ, στην οποία πολλές ομάδες είναι εντελώς αδιάφορες. Μία απ’ αυτές είναι η Κολόν, η οποία έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή, ενώ έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση στο επόμενο Λιμπερταδόρες, έχοντας κατακτήσει ήδη το Κόπα ντε λα Λίγκα, το πρωτάθλημα που προηγήθηκε της Λίγκα Προφεσιονάλ.

Σίγουρα πρόκειται για μπέρδεμα για κάποιους που δεν έχουν επαφή με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, το δεδομένο όμως που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η Κολόν και είναι βαθμολογικά αδιάφορη και βρίσκεται σε κακή φόρμα. Η αντίπαλός της, η Σαν Λορέντζο (Live από το SPORT24), προσπαθεί να διορθώσει την κακή εικόνα που είχε στο ξεκίνημα, έχει ήδη αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα –ιδίως εντός έδρας, έχει 2-1-0 στα τρία τελευταία και 3-2-1 στα έξι - και παλεύει για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα.

Ξεφεύγει ο άσος, ο οποίος παίζεται σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2.85.

Διπλό φόρμας και κινήτρου

Στην Κολομβία, σε αντίθεση με την Αργεντινή, το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο απλό. Απερτούρα/Κλαουσούρα, με τις 8 πρώτες να παίζουν πλέι οφ. Στεκόμαστε στο Πατριότας – Σάντα Φε, στο οποίο έχουμε διπλό φόρμας και κινήτρου. Η Πατριότας αυτή τη στιγμή είναι η χειρότερη ομάδα της χώρας, δεν έχει σκοράρει εδώ κι εννέα σερί ματς για το πρωτάθλημα! Η Σάντα Φε ξεκίνησε άσχημα, πέρασε έντονη κρίση στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως άλλαξε προπονητή και εμφανίζεται πολύ βελτιωμένη, έχοντας σερί επτά αήττητων αγώνων στο πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη κέρδισε με 2-1 με ανατροπή εκτός έδρας την Αμέρικα Κάλι στον πρώτο μεταξύ τους τελικό για το Σούπερ Καπ.

Η Σάντα Φε βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, τρέχει για να προλάβει τα πλέι οφ (είναι στο -4 από την 8άδα) και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών. Το διπλό είναι στο 2.02.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:45 Σαν Λορέντζο - Κολόν: 1 (2.85)
02:00 Πατριότας – Σάντα Φε: 2 (2.02)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ