TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κλείνει το λογαριασμό από το 2018

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην προπόνηση της Λίβερπουλ στο Σταντ ντε Φρανς
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην προπόνηση της Λίβερπουλ στο Σταντ ντε Φρανς © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση από το Match Money για το ματς της χρονιάς ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ.

Το Total Betting του Match Money ετοιμάζεται για τον σημερινό μεγάλο τελικό του Champions League (22:00 Cosmote Sport 1HD/MEGA, Live από το SPORT24) και σου δίνει πάσα για να παίξεις το καλύτερο στοίχημα στη Stoiximan.

Τελικός Champions League λοιπόν, και μάλιστα ένας από τους πιο λαμπερούς τελικούς που θα μπορούσαν να υπάρξουν, ανάμεσα σε δύο από τις πλέον, ίσως και τις πιο, βαριές φανέλες της Ευρώπης. 13 Champions League / Πρωταθλητριών έχει κατακτήσει η Ρεάλ, που είναι η πραγματική βασίλισσα του θεσμού, και 6 η Λίβερπουλ, που μαζί με την Μπάγερν είναι η τρίτη σε κατακτήσεις, πίσω και από τα 7 της Μίλαν.

Τελικός Champions League Προγνωστικά

Τα σετ των εταιρειών δίνουν σαφές προβάδισμα στη Λίβερπουλ: 2.11-3.85-3.75 οι αποδόσεις χωρίς γκανιότα στη Stoiximan. Και σε έναν μεγάλο βαθμό δεν είναι καθόλου παράλογο. Η Λίβερπουλ θεωρείται αντικειμενικά η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή την περίοδο μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Ρεάλ, μπορεί να είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη αλλά, για να φτάσει ως εδώ, έκανε κυριολεκτικά υπέρβαση. Κι όσο κι αν αποτελεί παράσημο ότι απέκλεισε Παρί, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, και τις τρεις φορές έγιναν φοβερά πράγματα για να τα καταφέρει σε ζευγαρώματα που δεν μπορείς να πεις ότι έπεισε πως ήταν καλύτερη.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Το πιο σωστό πάντως ίσως θα ήταν η Λίβερπουλ να έπαιρνε μεν τον τίτλο του φαβορί αλλά όχι τόσο ξεκάθαρα, το σετ να ήταν πιο μαζεμένο. Όπως και να το κάνεις, χτυπάει κάπως να βλέπεις σε τέτοια απόδοση τη Ρεάλ, που έχει κερδίσει τις 13 από τις 16 φορές που έφτασε σε τελικό Champions League. Αν δηλαδή η Λίβερπουλ ήταν στο, ας πούμε, 2.30-2.40 και η Ρεάλ στο 3.10-3.30, το σετ των αποδόσεων μάλλον θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό. Αλλά βέβαια η Λίβερπουλ είναι αυτή που έχει την αύρα στην κοινή γνώμη, την "παράσταση νίκης", και οι εταιρείες είναι πάντα υποχρεωμένες να προσέχουν περισσότερο την ομάδα που περιμένουν ότι θα πάρει τον μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων.

Έτσι, αν βλέπεις Ρεάλ, ή αν… υποστηρίζεις Ρεάλ, γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις και τις συμπάθειές του, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να παίξεις πάνω της, η επιλογή σου θα έχει στοιχηματική αξία. Αντίθετα, αν βλέπεις Λίβερπουλ, τότε, στοιχηματικά, η κατάσταση είναι πιο μπερδεμένη, γιατί οι αποδόσεις της δεν είναι τόσο ελκυστικές.

Η ντρίμπλα σε αυτή την περίπτωση είναι ο… Σαλάχ. Ο Egyptian King των οπαδών της Λίβερπουλ είναι μάλλον ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο τη νίκη από όλους όσοι θα παίξουν στον τελικό. Γιατί ο Αιγύπτιος σταρ ακόμη δεν έχει ξεχάσει το 2018 και το Κίεβο, όταν ο Ράμος τού έβγαζε τον ώμο και τον έστελνε στα αποδυτήρια από το 30’ του τελικού. Με τη Ρεάλ να κερδίζει στη συνέχεια 3-1 τη Λίβερπουλ του… Κάριους και τον Σαλάχ όχι μόνο να χάνει τον τελικό, αλλά ουσιαστικά και το Μουντιάλ στη Ρωσία που ακολούθησε, στο οποίο πήγε κάνοντας αγώνα δρόμου και χωρίς να είναι 100% έτοιμος.

Πριν από περίπου έναν μήνα, το βράδυ που η Λίβερπουλ νίκησε και στον επαναληπτικό τη Βιγιαρεάλ και προκρίθηκε στον τελικό, μετά το ματς οι Άγγλοι ρεπόρτερ, και καθώς το Ρεάλ – Σίτι γινόταν την επόμενη μέρα, έκαναν την κλασική ερώτηση στους παίκτες των "κόκκινων": Έχεις κάποια προτίμηση για αντίπαλο στον τελικό, Ρεάλ ή Σίτι; Όλοι όσοι ρωτήθηκαν απάντησαν τα γνωστά και τετριμμένα, όποια κι αν προκριθεί είναι το ίδιο για μας, σε έναν τελικό δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος και τα λοιπά και τα λοιπά. Όλοι εκτός από τον Σαλάχ, που χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε Ρεάλ, γιατί έχω έναν λογαριασμό να κλείσω!

Το γκολ του Αιγύπτιου σταρ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς προσφέρεται στο 2.27 στη Stoiximan. Κι αν βέβαια ο Σαλάχ σκοράρει, η επόμενη σκέψη για ένα μικρό Bet Builder είναι εύκολη. Είτε νίκη της Λίβερπουλ, ένα combo που προσφέρεται στο 3.25 στη Stoiximan, είτε κατάκτηση με οποιονδήποτε τρόπο Λίβερπουλ, στο 2.80.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Ρεάλ: Κατάκτηση Λίβερπουλ και να σκοράρει ο Σαλάχ (απόδοση 2.80 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ