TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κλειδώνει την πρόκριση

Ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδος Γκουστάβο Πογέτ
Ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδος Γκουστάβο Πογέτ INTIME

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει στο μεγάλο ματς της Εθνικής μας και στο παιχνίδι της Ελβετίας με την Πορτογαλία.

Ελλάδα – Κόσοβο στο "Πανθεσσαλικό" με την Εθνική μας ομάδα να έχει κάνει το 3 στα 3 και να δείχνει το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Β' κατηγορία του Nations League (21:45 Alpha/Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ο Γκουστάβο Πογέτ έδεσε με το καλημέρα, επανήλθε το κέφι, η ενέργεια, η ένταση και η αγάπη για την Εθνική μας ομάδα και τα αποτελέσματα –και κυρίως η εικόνα της ομάδας - είναι πολύ ελπιδοφόρα. Βρήκαμε ξανά τη χαμένη μας ταυτότητα: Άμυνα που σπάει κόκκαλα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση!

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Nations League από το Match Money

Το Κόσοβο είναι ομάδα του χεριού μας. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι ο "κακός δαίμονας" της Ελλάδας, όμως μιλάμε για άλλη Εθνική τότε και για άλλη τώρα. Έδειξε και στο παιχνίδι στην Πρίστινα ότι η "γαλανόλευκη" είναι ένα επίπεδο πάνω και ήταν πολύ εύκολο το πέρασμά μας. Ο άσος της Ελλάδας παίζει στο 1.80 στην τοπ τιμή του και θα κλειδώσει ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ελβετία - Πορτογαλία στη Γενεύη (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Ελβετία είναι τραγική στο ξεκίνημα του Nations League. Έχει κάνει τρεις στις τρεις ήττες στον όμιλο, το χειρότερο όμως είναι ότι η εικόνα της είναι πολύ προβληματική.

Χαρακτηριστικό ότι στο 0-1 από την Ισπανία ουσιαστικά δεν απείλησε καθόλου (0,53 xGoals με ένα μόλις on target), ενώ στο 4-0 από την Πορτογαλία θα μπορούσε να είχε φάει πολλά περισσότερα.

Οι Πορτογάλοι σφύζουν από ποιότητα. Ένα απίστευτο ρόστερ διαχειρίζεται ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ανακατεύει την τράπουλα και να έχει τρομερά ποιοτικές λύσεις. Το διπλό έχει τσιμπήσει από τα νέα ότι δεν θα παίξει σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως οι Πορτογάλοι μπορούν και χωρίς αυτόν… Στο 2.20 η νίκη της Πορτογαλίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Κόσοβο: 1 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Ελβετία – Πορτογαλία: 2 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ