TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Καρέ με Goal/Goal στο 11.50

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2023-2024 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 © 2023/DANIEL COLE/AP IMAGES

Φουλ επιλογές με γκολ από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Φουλ δράση κλασικά στην Bundesliga. Στεκόμαστε στο Μάιντς – Μπόχουμ. Εφιαλτικό το απόγευμα στο Μόναχο για τη Μάιντς, διασύρθηκε με 8-1. Πρώτη φορά φέτος γνωρίζει τρεις διαδοχικές ήττες η Μπόχουμ. Έχασε 2-1 χωρίς να είναι χειρότερη από τη Φράιμπουργκ. Η Μάιντς θέλει να αφήσει άμεσα πίσω το διασυρμό στο Μόναχο. Κρίσιμο ματς για την παραμονή, δεδομένο ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Η Μπόχουμ μπορεί να περνάει μία κάμψη, αλλά δεν είναι ομάδα που πέφτει αμαχητί. Επιλογή το Goal/Goal στο αξιοπρεπές 1,75, επτά σερί μετρούν οι Βεστφαλοί.

Πάμε στην Ιταλία και τη Serie A. Για πρώτη φορά φέτος κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά την ήττα 1-0 από τη Σασουόλο η Φροζινόνε. Χαμός στη Λάτσιο μετά την απογοητευτική ήττα από την Ουντινέζε (1-2), την επομένη του αγώνα παραιτήθηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο τεχνικός τα βρόντηξε αφού θεωρεί πως οι παίκτες τον “άδειασαν” με τις πρόσφατες εμφανίσεις. Η Φροζινόνε έπεσε κάτω από τη γραμμή και ψάχνει αντίδραση, στη Λάτσιο επικρατεί σύγχυση μετά την παραίτηση του Σάρι. Ίσως να υπάρξει μια σχετική εκτόνωση του κλίματος, καλή επιλογή το Goal/Goal στο 1.70.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Συνεχίζουμε με την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Μπαίνει πλέον δυναμικά στη μάχη του Champions League η Λανς. Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κέρδισε με 1-0 την Μπρεστ. Σε διαρκή υποχώρηση η Νις, από 2η κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Ευρώπης. Την Τετάρτη σε προημιτελικό στην Παρί αποκλείστηκε δίκαια με 3-1. Η Λανς βρίσκει δυνάμεις τώρα που δεν έχει άλλες υποχρεώσεις. Σε κακή κατάσταση η Νις και σίγουρα πιο ταλαιπωρημένη από το Κύπελλο, αλλά μπορεί να απειλήσει. Στο 1.95 το Goal/Goal είναι αποδεκτό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ολλανδία και στο Ρότερνταμ, η Εξέλσιορ υποδέχεται τη Βάαλβαϊκ. Αγώνας επιβίωσης για την ομάδα του Λάμπρου, με την Εξέλσιορ να τα πηγαίνει άσχημα μέσα στο 2024. Τρώει πολύ εύκολα γκολ, αμυντικά έχει μεγάλα θέματα. Η Βάαλβαϊκ προσεγγίζει επιθετικά όλα της τα παιχνίδια. Το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα ματς με φάσεις και γκολ. Δίκαιο το 2.00 στο Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Μπόχουμ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 16:30
  • Εξέλσιορ – Βάαλβαϊκ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:00
  • Φροζινόνε - Λάτσιο: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
  • Λανς – Νις: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ