TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κάνει τη διαφορά ο Μπενζεμά

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και επιλέγει ένα bet builder από τον ημιτελικό της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 2.70.

H Λίβερπουλ ήδη πέρασε στον τελικό του Champions League και σήμερα θα μάθουμε και τον δεύτερο φιναλίστ από την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00 Cosmote Sport 1HD/MEGA, Live από το SPORT24). Αν δηλαδή θα έχουμε έναν τελικό ανάμεσα στις δύο πιο βαριές φανέλες σε συλλογικό επίπεδο ή έναν αγγλικό τελικό ανάμεσα στις δύο –μάλλον- καλύτερες ομάδες της Ευρώπης φέτος.

Η Μάντσεστερ Σίτι πηγαίνει με το μίνιμουμ προβάδισμα στη Μαδρίτη μετά το 4-3 του πρώτου παιχνιδιού και, καθώς έχει την ταμπέλα της καλύτερης ομάδας, οι εταιρείες τη "βλέπουν" να προκρίνεται. Έτσι, το διπλό της Σίτι δίνεται φαβορί (στο 3.32-3.99-2.23 οι αποδόσεις με 0% γκανιότα στη Stoiximan), ενώ φυσικά φαβορί δίνεται και η πρόκριση των Άγγλων, στο 1.23 έναντι 4.20 της Ρεάλ.

Σίγουρα, και δεν θα διαφωνήσει κανείς, η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο. Τον δικαιούται και για την εικόνα του πρώτου αγώνα και, γενικότερα, για την εικόνα της και τον αέρα ανωτερότητας που εκπέμπει όλη τη σεζόν. Αλλά κάπου οι αποδόσεις υπερβάλλουν. Γιατί απέναντί της είναι η Ρεάλ, η ομάδα με τα 13 Πρωταθλητριών/Champions League, και το Μπερναμπέου, ένα από τα πλέον εμβληματικά γήπεδα του κόσμου. Και είναι σχεδόν ασέβεια η "βασίλισσα" να δίνεται τόσο αουτσάιντερ σε έναν εντός έδρας ημιτελικό Champions League, όταν μάλιστα κυνηγά μόνο νίκη.

Προγνωστικά Champions League

Το 1Χ δίνεται στο 1.75 στη Stoiximan και είναι η πιο "στοιχηματική" επιλογή. Και μπορούμε να το προχωρήσουμε λίγο πιο πέρα. Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς σενάριο που η Ρεάλ θα κάνει μεγάλο παιχνίδι και θα πάρει, ή έστω θα διεκδικήσει ως το τέλος, την πρόκριση χωρίς ταυτόχρονα να κάνει μεγάλο παιχνίδι και ο Μπενζεμά.

Κι αν συνδυάσουμε το 1Χ της Ρεάλ με το γκολ του Γάλλου φορ η απόδοση ανεβαίνει στο 2.70 με το bet builder της Stoiximan. Στο κάτω κάτω, ο Μπενζεμά έχει 14 γκολ σε 10 παιχνίδια Champions League φέτος, σκόραρε δύο φορές στο Μάντσεστερ και τις συνολικά έξι φορές που έχει βρει στην Ευρώπη απέναντί του τη Σίτι μετρά 5 γκολ.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μάν. Σίτι: 1Χ & Μπενζεμά να σκοράρει (απόδοση: 2.70 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ