TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ιστορία μου, αμαρτία μου για την Άρσεναλ

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

To Match Money κάνει παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Για ακόμα μία χρονιά η Άρσεναλ αποδείχτηκε underachiever στο Champions Leaague, αφού μετά την ψυχοβγαλτική πρόκριση απέναντι στην Πόρτο, έμεινε εκτός από τη χειρότερη Μπάγερν της 15ετίας. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει φτιάξει ένα σπουδαίο σε ποιότητα σύνολο που για δεύτερη σερί σεζόν διεκδικεί το πρωτάθλημα, ωστόσο κατά τα φαινόμενα δεν έχει αποβάλλει την προβληματική νοοτροπία που χαρακτηρίζει παραδοσιακά τους gunners όταν σφίγγουν τα γάλατα.

Εκτός του ότι δεν νίκησε την Μπάγερν σε δύο ματς, ηττήθηκε ενδιάμεσα με 2-0 από την Άστον Βίλα εντός έδρας και οι πιθανότητες της για την κατάκτηση του τίτλου ψαλιδίστηκαν. Προφανώς θα παίξει τα ρέστα της για να βγάλει αντίδραση στο Μολινό, αλλά είναι τέτοιο το timing που δεν δικαιολογεί την ανάδειξη της σε τόσο μεγάλο φαβορί. Σκληρό καρύδι η Γουλβς, κουρασμένη σωματικά και πνευματικά η Άρσεναλ, ο άσος ξεφεύγει στο 8,00+. Το ασιατικό +1 στον άσο στο 2,45.

Στην Bundesliga γνωρίζουμε καιρό τώρα την μία ομάδα που θα υποβιβαστεί και απομένει να μάθουμε ποιες από τις Κολωνία, Μάιντς, Μπόχουμ, Βόλφσμπουργκ και Ουνιόν θα είναι η δεύτερη και ποια θα παίξει πλέι-άουτ. Η ήδη πεσμένη είναι η Ντάρμσταντ, που έχει απολογισμό 0-7-15 στα 22 τελευταία ματς. Αν απέναντί της δεν αξιοποιήσει τώρα η Κολωνία τον παράγοντα έδρα, θα είναι αυτή που εκτός μεγάλου απροόπτου θα την ακολουθήσει στον γκρεμό.

Οι Tράγοι διαθέτουν βέβαια τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (με λιγότερο από ένα γκολ κατά μέσο όρο) και το 1,50 του άσου δεν εμπνέει. Είναι όμως κάτι παραπάνω από fair το combo άσου και under 4,5 στο 1,85, για μια ομάδα που έχει 18 under 4,5 στα 20 τελευταία και φιλοξενεί αντίπαλο που χάνει από συνήθεια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν λέει να βρει σταθερότητα και ένα στοιχειώδες μομέντουμ η Νάπολι, η οποία "αυτοκτόνησε", και απέναντι στη Φροζινόνε, συμπληρώνοντας 10 αγωνιστικές με μόλις τρεις νίκες. Προηγήθηκε δις, αλλά με δύο γκάφες της άμυνας στερήθηκε τη νίκη (2-2), δεχόμενη γκολ για 13ο σερί επίσημο ματς. Η Έμπολι παίζει για την παραμονή της, έχει εξαιρετικά παράδοση κόντρα στους Παρτενοπέι (6-4-2) και το ζευγάρι μάλλον οδεύει για το 6ο G/G στα εφτά τελευταία σε αυτό το γήπεδο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία – Ντάρμσταντ: 1 & Under 4,5 (1,85) 16:30
  • Έμπολι – Νάπολι: G/G (1,70) 19:00
  • Γουλβς – Άρσεναλ: 1 +1 AH (2,40) 21:30


Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ