TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ημιτελικός για... δράμα και 9.75

Ο Λιονέλ Μέσι εκτελεί απευθείας φάουλ κόντρα στην Ολλανδία
Ο Λιονέλ Μέσι εκτελεί απευθείας φάουλ κόντρα στην Ολλανδία @ 2022 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία και προβλέπει δράμα!

Πρώτος ημιτελικός στο Κατάρ, Αργεντινή – Κροατία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Για την Αργεντινή, η εξέλιξη, έστω κι αν πέρασε από χίλια κύματα, είναι αναμενόμενη. Ο περισσότερος κόσμος περίμενε (και ήθελε) ημιτελικό Αργεντινή – Βραζιλία. Για την Κροατία όμως, κακά τα ψέματα, λίγοι μπορούν να πουν ότι όντως την περίμεναν πριν το Μουντιάλ να φτάσει ως εδώ. Έχοντας μάλιστα μόνο μία νίκη σε όλο το τουρνουά, αυτή επί του Καναδά στους ομίλους.

Αλλά το θέμα σε τέτοια τουρνουά είναι να φτάνεις. Το βλέπουμε πλέον σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, σε κάθε Μουντιάλ και Euro, τα νοκ άουτ κρίνονται στις λεπτομέρειες, και πολύ συχνά στην παράταση και στα πέναλτι. Και οι Κροάτες έχουν μια φοβερή ικανότητα να μένουν πάντα μέσα στο παιχνίδι, ακόμη κι αν απέναντί τους είναι ολόκληρη Βραζιλία και δέχονται το 1-0 στο 105’ της παράτασης. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα επτά από τα τελευταία οχτώ νοκ άουτ παιχνίδια που έπαιξε η Κροατία σε Euro και Μουντιάλ πήγαν σε παράταση ή πέναλτι – μοναδική εξαίρεση η ήττα από τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ούτε επίσης είναι τυχαίο ότι οι Κροάτες έχουν 4/4 προκρίσεις στα πέναλτι!

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Η Αργεντινή του Μέσι, αφού έφτασε ως εδώ κι αφού πλέον η Βραζιλία είναι σπίτι της, δεν μπορεί παρά να είναι φαβορί του ματς. Αλλά, σε έναν ημιτελικό Μουντιάλ, ειδικά σε αυτό το Μουντιάλ των εκπλήξεων, των πέναλτι και των οριακών προκρίσεων, και κόντρα σε μια πραγματικά πολύ έμπειρη και σκληρόπετση ομάδα, τα πράγματα πιθανόν να μην είναι εύκολα. Τουλάχιστον όχι όσο εύκολα τα δείχνει το 1.90 του άσου. Αν ήταν, ας πούμε, 2.20 ο άσος, ίσως να το βλέπαμε και λίγο διαφορετικά, αλλά για κάτω του 2.00 δεν πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με λίγα λόγια, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, η καλύτερη στοιχηματική επιλογή είναι αυτό που λέμε fun bet. Να χτίσεις δηλαδή ένα σενάριο με μεγάλη απόδοση, κι αν σου βγει να ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο τον ημιτελικό, ενώ αν δεν σου βγει να μη σε χαλάσει και σου… μαγαρίσει την ποδοσφαιρική μαγεία.

Η πιο λογική βάση για κάποιο σενάριο είναι το Χ, να μη βγει η ομάδα του τελικού στα 90 λεπτά. Στο 3.40 είναι το Χ, αλλά ανάλογα με την οπτική σου μπορείς να το ανεβάσεις περισσότερο, να νικήσει κάποια από τις δύο σε παράταση ή σε πέναλτι, ή απλώς να κριθεί ο νικητής στην παράταση ή στα πέναλτι.

Η δικιά μας έμπνευση είναι η πρόκριση της Αργεντινής στην παράταση, στο 9.75. Αν όντως το ματς πάει στο Χ στα 90 λεπτά, οι Αργεντίνοι, ως φαβορί και καλύτερη ομάδα, θα είναι λογικά αυτοί που θα κυνηγήσουν περισσότερο το γκολ, ενώ οι Κροάτες ίσως να βγάλουν και περισσότερη κούραση, καθώς συνολικά στα νοκ άουτ με Ιαπωνία και Βραζιλία έδωσαν πιο πολλές δυνάμεις από ό,τι η Αργεντινή με Ολλανδία και Αυστραλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή – Κροατία: Πρόκριση Αργεντινής στην παράταση (απόδοση 9.75) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ